- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
teşekkür ederim canım benim..bende güya akşam temizlik yapacaktım.ama canım hiçbirşey yapmak istemedi.eşimde yemek çeşit yapma yiyesim fazla yok dedi.bende sebze doğradım fırına göderdim.sonra uzandım.iftara yarım saat kala cacık yaptım okadar.eşim iftardan sonra arkadaşının yanına gitti.dükkan açacakmış eşim onun için görüşmeye gitti.benimde aklım onda kaldı iş miş yapamadım.dükkan sahibi 18 bin peşin 1 yıllık kira istemiş birde sigortası felan yapılması lazım mış 15 binde o 33 bin borç alacakmış dükkanda çok büyük değil.iş yaparmı bilemedim.birde iş yapmazsa borçta üstümüze kalacak artık kendimizi parçalasak bitiremeyiz.bilemedim.eşim ne diyiyorsun dedi.ben fikrimi söledim ama o genede niyetli elimi taşın altına koymazsam birşey elde edemeyiz diyiyor.siz ne dersiniz.ben çok kararsız kaldım ya.ne düşüneceğimi bilmiyorum.
canım hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah.. bizde dükkan işleten esnaflık yapan kimse yok o yüzden bu işler nasıl yürür hiç bilmiyorum.
huşbulduk bebiiiş![]()
5 eylül pazartesi günü taşınıyoruz
kızlar mübarek kandil günü dua edin bana çok ihtiyacım varr![]()
salı günü kayınvalideyi aradım tele çıkmıyo kayınpederi çıkartıyo neymiş işi varmış bende anladım trip yapıyo tele çıkmıyo kapris yapıyo kendi haklıya herzaman sen haksızsın
neyse aramadım bidaha işi bitince onun araması lazım diye o da aramadı kaç gün geçti aradan
şimdi eşim aradı kayınvalideçok hastaymış
ara annemi dedi aradım kayınpeder çıktı annem çok hastayöış ne oldu dedim kadın hastalıkları dedi
yatıyomu dedim yok kuran okuyo dedi doktora gitmiyo napayım dedi
hep aynı numara eşimi arıyo mahsus çok hastayım diyo
eşimde beni arıyo git diyo ama bugün demedii
zati yarın gitcez bu sıcakta hiç gidemem daha dünün yorgunluğu geçmedi
valla çok bunaldım eşim çok çalışıyo kpssye kazansında gidelim başka yere hayatı çekilmez yapıyorlarr![]()
tatlım tabikide kapris yapıyo o yüzden gelmedi telefona şimdide baktı aramıyorum ilgilenmiyorumm bu şekiilde bastırmaya çaalışıyo neymiş çok hastaymış ben aramıyomuşum ilgilenmiyomuşum konumuna düşürüyo benii![]()
hep aynı hep aynı numara siyaset sevmiyorum
dürüstlüğü seviyorum insan kırgınlığınıda kızgınlığına açık açık demeli
inşallah gideriz canım çok istiyorum gitmeyi
yarın öbürgün çocuğumada yansır diye istiyorumm gitmek
hugom Allah kalbine göre versin .. İnşallah uzaklara gidersin o zaman insanın kafası cidden rahat oluyor.. bende siyaseti hiç sevmem ama sana söyleyim baskın ol geri adım atma