günaydın kızlar nasılsınız. Cimcimecim bi kızın daha oluyormuş çok sevindim tatlım iki kız çok iyi bşi bence. allah saglık sıhhat versin. valide hanımı da takma. hepsi ayrı bi cins oluyor sen gönüllerini hoş tut lütfen. eşinin de öle sizi silebilceni sanmıyorum erkekler öyle kuru sıkı atsalar da önce ailelerinin geleceğini bilirler bide sizin iki kızınız olacak önce siz sonra ailesi gelir ama bunu anlamaları zamna alır o kadar.
ecrinim sende çok hassas bi dönemdesin fazla üstünde durma o kadın eşini kaybettiğinden beri bi alem oldu sanırım oda zor bir zamandan geçiyor. ileride bunları hatırlayıp gülümsersiniz inşalla kalıcı bi hasara dönüşmesin ilişkinizde. kg aldım diyorsun e güzelim sen hamilesin tabi ki accık alcen canını sıkma bi kaç ay sonra hepsi gidicek çok gençsin o kgları vermek çok kolay senin için.
bu arada ben bu sabah çok şaşırdım, eşim çok tuhaf bişi yapmış. aralarda yerim diye çantama bi paket badem atmıştım ben sabah tuvalette iken sanırım paketi boşaltmış ve aynen çantama atmış. ne düşüncemi şaşırdım yani bu ne böyle şimid