60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba. 28 yaşındayım 163 cm boyum ve tam tamına 68 kilom var. 18 aylık bir oğlum var. 14 ay emdi ve bende onunla birlikte gittikçe büyüdüm. Aslında şöyle 62 kilo ile hamile kaldım ve sezeryana girmden hemen önce tartıda tam 84 kilo gördüm. Doğumdan çıkıp eve gittiğimizdee 75 klo idim. Her lohusa gibi yedim yedirildim ve kilom hep 73-75 arası oynadı 14 ayımdan sonra oğlum emmeyi bırakınca iştahımda çok bir değişiklik olmasada ben kendime dikkat ettim ve şuanda 68im. Ama kalakaldım burda göbeğimle başbaşa. Gitmiyor yaa zayıflayamıyorum daha fazla çalıştığım içinde spor çok zor geliyor. Sizin aranızda belkiş dayanışmayla veririm die bi ümit ediorum. Herkese yolculuğunda başarılar dilerim. çizelgeyi nasıl yapıcam kiiiii :56:

zeytin de ye canımmm,
yumurta da az pişmiş olacak kayısı kıvamındaaa..
afiyet olsunn..
ve de tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92:
:74::74::74::74::74::74:
:92::92::92::92::92::92:
:74::74::74::74::74:

teşekkürler cnm benim..sen bi faydasını görmeye başladınmı bari karatyın cnm?

teşekkürler cnm benim..sen bi faydasını görmeye başladınmı bari karatyın cnm?

geçen hafta 62,3ü bile görmüştümm,bu hafta 61,7 geldimm..
biraz biraz son aldığım kiloları atıyor gibiyimm ama karatayın etkisimi bilemiyorum..
eski kiloma dönebilirsem ondan sonra anlıcaz inş

Kızlar merhaba. 28 yaşındayım 163 cm boyum ve tam tamına 68 kilom var. 18 aylık bir oğlum var. 14 ay emdi ve bende onunla birlikte gittikçe büyüdüm. Aslında şöyle 62 kilo ile hamile kaldım ve sezeryana girmden hemen önce tartıda tam 84 kilo gördüm. Doğumdan çıkıp eve gittiğimizdee 75 klo idim. Her lohusa gibi yedim yedirildim ve kilom hep 73-75 arası oynadı 14 ayımdan sonra oğlum emmeyi bırakınca iştahımda çok bir değişiklik olmasada ben kendime dikkat ettim ve şuanda 68im. Ama kalakaldım burda göbeğimle başbaşa. Gitmiyor yaa zayıflayamıyorum daha fazla çalıştığım içinde spor çok zor geliyor. Sizin aranızda belkiş dayanışmayla veririm die bi ümit ediorum. Herkese yolculuğunda başarılar dilerim. çizelgeyi nasıl yapıcam kiiiii :56:

selam cnm hoşgeldin aramıza...bende 27 yaaşındayım ve benimde 2o aylık ikiz oğluşlarım var.bende seeryanla doğum yaptım.ben doğumda 12kg aldım.70kg ile doğuma gittim doğumdan sonra 62 ye düştüm.ama lohusa döneminde sütün yettin 2 bebek emziriyosun diye diye bana yedirdiler ve ben tekrar 70kgya çıktım.emzirdiğim için bende diyet yapamıyodum ama baktım ki kg aldı gitti.bigün burayı buldum.burda hergün yediklerimi içtiklerimi kaçamaklarımı hep yazdım.sağolsun arkadaşlarım bana yardımcı oldular sorularıma cvp verip beni motive etiler ve ben kg vermeye başladım.ee tabi sporda şart.ben pilates yaptım ve hala dahada devam ediyorum.şuan 56.3kgyum.ve hala bebişlerimi emziriyorum.bunu sana yazdım çünkü sende benim geçtüim evrelerdesin ve san tavsiyem buraya takılıp hergün yediklerini içtiklerini yazman.kolay gelsin....

geçen hafta 62,3ü bile görmüştümm,bu hafta 61,7 geldimm..
biraz biraz son aldığım kiloları atıyor gibiyimm ama karatayın etkisimi bilemiyorum..
eski kiloma dönebilirsem ondan sonra anlıcaz inş

çok sevindim cnm benimm:62:ee ozaman faydası var yani.buraya dönmeye niyetin yokmu cnm?

çok sevindim cnm benimm:62:ee ozaman faydası var yani.buraya dönmeye niyetin yokmu cnm?

inşallah vardırr..
çizelgemi değiştirmedim bile..
tekarar 59u görürmüyüm acaba..
yazıyorum ya buraya canım ben..
ama daha çok oradayımmmm...
kişi sayısı fazla..
birde işin mantığını öğrenmek adına oraya sık takılmam lazımm galibaa....
senin nasıl gitti ilk gün içinn

inşallah vardırr..
çizelgemi değiştirmedim bile..
tekarar 59u görürmüyüm acaba..
yazıyorum ya buraya canım ben..
ama daha çok oradayımmmm...
kişi sayısı fazla..
birde işin mantığını öğrenmek adına oraya sık takılmam lazımm galibaa....
senin nasıl gitti ilk gün içinn

inşallah cnm.iyi yapmışın daha güzel böle....görürsün tabi sen azimli ve kararlısın bebikim benim....benimde iyi gitti acıkmadım bende.öğle yemeğinide yedim
öğle menüm bak böle
1 elim kadar tavuk ızgara
bol yeşillikli domatesli salata.
şimdide şekersiz türk kahvemle sodamı içicem.sonrada spor zamanıııı...:32:

inşallah cnm.iyi yapmışın daha güzel böle....görürsün tabi sen azimli ve kararlısın bebikim benim....benimde iyi gitti acıkmadım bende.öğle yemeğinide yedim
öğle menüm bak böle
1 elim kadar tavuk ızgara
bol yeşillikli domatesli salata.
şimdide şekersiz türk kahvemle sodamı içicem.sonrada spor zamanıııı...:32:

doyana kadar yiyin diyorlar..
ekmek olmadığı için sabahları cevizi,fıstığı bademi ihmal etme sakınn..
ekmekten alamadığımız vitaminler onlar karşılayacak...
devam et bakalımm işe yarayacak mı

selam cnm hoşgeldin aramıza...bende 27 yaaşındayım ve benimde 2o aylık ikiz oğluşlarım var.bende seeryanla doğum yaptım.ben doğumda 12kg aldım.70kg ile doğuma gittim doğumdan sonra 62 ye düştüm.ama lohusa döneminde sütün yettin 2 bebek emziriyosun diye diye bana yedirdiler ve ben tekrar 70kgya çıktım.emzirdiğim için bende diyet yapamıyodum ama baktım ki kg aldı gitti.bigün burayı buldum.burda hergün yediklerimi içtiklerimi kaçamaklarımı hep yazdım.sağolsun arkadaşlarım bana yardımcı oldular sorularıma cvp verip beni motive etiler ve ben kg vermeye başladım.ee tabi sporda şart.ben pilates yaptım ve hala dahada devam ediyorum.şuan 56.3kgyum.ve hala bebişlerimi emziriyorum.bunu sana yazdım çünkü sende benim geçtüim evrelerdesin ve san tavsiyem buraya takılıp hergün yediklerini içtiklerini yazman.kolay gelsin....

selam beril,ne zaman basladin diyete,ve sutunde azalma olmadi mi?ben de istiyorum bebegim 6 aylik ve diyet yapamiyorum bu yuzden.cevaplarsan sevinirim

selam beril,ne zaman basladin diyete,ve sutunde azalma olmadi mi?ben de istiyorum bebegim 6 aylik ve diyet yapamiyorum bu yuzden.cevaplarsan sevinirim

selem cnm:80:ben diyete oğluşlarım 1 yaşını geçtikten sonra başladım.yani nisan gibi falan başladım.yani oğluşlarım artık herşeyden yiyorlardı ama anne sütüde almaya devam ediyolardı.benim sütüm aynıydı pek bi değişiklik olmadı.zaten dengeli ve sağlıklı şeyler yedikten sonra sütün neden azalsınki.sen burda diyet yapmıycaksın sağlıklı besleneceksin.burda ve diğer topiklerde birçok emziren anneler var.ama sağlıklı beslenerek kiloda veriyolar bebişlerinide emziriyolar.sen ne olur 2 kaşık 3 kaşık daha fazla yersin bizim yediklerimizden.bol su iç.zaten anne sütünün çoğu su biliyosun.suda çok süt yapıyor.sen buraya takıl yediiklerini yaz biz sana yardımcı oluruz.kolay gelsin cnm ben,m..:79:

öğle yemeği

1 kepçe yayla çorbası
1 ufak dilim gordon blue
3-4 çatal sebzeli püre
biraz yeşillikli salata

ara öğün; 17:00
1 tane şeftali

ve bugün eve erken gideceğim olley! mis gibi çorba yapiim de bi dilim ekmekle yiyeyim, mis!

yalnız şu tartı olayına kimse bi şey dememiz arkadaşlar :/ tartıda 5 dakika arayla farklı rakamlar görmek normal mi?

slm kızlaarr şekerlerrrrrr canlarrr....:3: ben geldim:3:
öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
süt alıcam yarında süt satılıo burda çok taze günlük.
sebzeler meyveler bahçelerden komşulardan gelio sağolsunlar.
herşey güzel ama ahhhhh birde hasretlik olmasa eşimi çok özledimm.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk:43::43:

birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
işte böle hepiniz inş. iyisinzdir.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
hugom taşınmıştr fambık izinden dönmüşütr cimcime ecrin hamişler iyidir inş.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.:58::58:

kukıcım nasılsın canım gelıp gıtmıssın amma topik cok sessız asla ınanmazdım bızım topikın bole olacagına bı berıl kaldı sureklı yazan bende karataydayım artık

dün
akşam yemeği
2 kepçe kadar şehriye çorbası
3 yemek kaşığı light yoğurt
2 dilim uno denge light ekmek

bugün
sabah
2 ufak parça light kaşar peyniri
3 tane zeytin
biraz kahvaltılık sos
2 dilim uno denge light ekmek

son hız devam olley olley :) bugün tartı 67,6 gösterdi demek oluyor ki hedefe 10 kilo kaldı şimdilik yuppi!

Back
X