slm arkadaşlar...nasılsınız bakayım.ben herzamanki gibiyim.canım çok sıkkın bir türlü servis bulamadım benim istediğim saatlerde öğrencilerin servisi bitmiş oluyor.özel 2 kişi içinde gelemeyiz diyiyorlar.nasıl olacak bende bilmiyorum.takside pahallı.iş yerinde bir arkadaş ayda 100 tll ver ben seni vede kızını alıp bırakırım diyiyor.eşime soracağım kabul ederse mecburen artık ne yapalım..
dün akşam menüm:
3 kaşık kadar tavuk sote eşimin dükkanında yedim.
2 dilimde tırnaklı pide ekmeği 250 ml ayran.
sabah kahvaltım renksiz oldu yumurta iş yrine getiremiyorum kokuyor malum.o yüzden sadece,
1,5 kibrit k.peynir,
12 tanede yeşil zeytin,
2 dilimde kepek ekmek,
ara öğün okadar yoğundumki yapamadım.
öğlen yemeğim:
1 adet fırında tavuk but,
2 kaşık iç pilav,
2 dilim kepek ekmek,
3-4 kaşık salata,
200 ml ayran,
keşke ekmek yemeseydim.ama doymamıştım yedim.
birde pazar günü tartıldım 69 kiloydum 2-3 haftadır koruyordum almamıştım ama bu sabah tartıldım birde ne göreyim 70 kg görünüyorum 3 günde 1 kg almış olamam herhalde gerçi karnımda şişkinlikte vardı ama ne yapalım olduysada elimden geleni yapmaya çalışıyorum.olmuyorsa başka ne yapabilim.şimdide asansörde hocalardan biri sen nasıl böyle tombiş oldun ya dedi.aslında göbişim çok fazla diğer yerlerim o kadarda kilo almamış görüyorum ama genede bilemedim.ne yapalım dedim bende aldım biraz veririm inşallah dedim güldü...
afiyet olsun cnm benim..sen boşver kilo almışsın diyenleri hamilesin elbette alacaksın kilo.tabi abartmadan.ee sende de şuan abartı yok bence.hem doğumdan sonra verirsin hepsini.yeterki lohusa döneminde alma sen kg....