Kızlar günaydın,
Dün görümcemin düğünü için kıyafet almaya gittim.Veeeee 38 beden aldımmm....

Vallahi anlamadım.Bayana 40 beden dedim hani kilo verdim ya o açıdan 40 anca olur diye düşündüm verdi giydim aaa bol geliyor bayan birde 38 deneyin dedi yok artık dedim ben senelerdir o bedenin varlığından habersizim

Giydim ve oldu vallahi kızlar bende eşimde inanamadık

Dedim kalıbındandır diye her 38 olacak diye bir kural yok demekki bunu benim moralim yerine gelsin diye biraz bol dikmişler..O gazla vallahi ilk kez gece yarım saat twister ve mekik hareketi yaptım
Sabah : 2 küçük dilim tam tahıllı ekmek + 1 dilim kaşar peyniri + çay
vaaaay wishcim tebrik ederim seni

şeytanın bacağını sen de kırdın sonundaa.
canım 38le 40 arasında bayağı fark var, o giydiğinin kalıbı büyüktür diye düşünme..
bal gibi 38 olmuşsun sen işte
Senin demek küçüklükten var tiroid. Benim hamileyken az bir yüksek çıkmıştı, şimdi de işte doğumdan 2.5 sene sonra çıktı. Ben 25'likten yarım alıyorum, benimki çok ilerlemiş değil. Ona rağmen epey farkettiriyor kilo alımında felan. Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer... Ve de tebrik ederim seni kilo verebilmen konusunda.
Günaydın, kızartmayı fazla kaçırma bakalım

Bizim de dün öğlen menüde kızartma yerine zeytinyağlı karnabahar salatası varmış. Havalara uçtum. Hem çok severim hem de kalorisi düşük.
sağol canım, ama benim ki geçenlerden değil:)
vücudum o hormonu üretmiyor, ölene kadar eutrox'a bağlıyım ben
kızlar söylemesi ayıp kızartmam çok güzel olmuş

aslında kızartmadan ziyade domates sosum çok güzel olmuş

hemen size tarifini veriyim denemeyenler varsa mutlaka denesin,
domateslerden önce kırmızı biberi çok küçük kıydım, tavla zarının 4/1 i olacak şekilde.
minnacık yani:)
tavada önce krmızı biberle bol sarımsağı kavurdum, kırmızı biberler yumuşayana dek. sonra domatesi attım, pulbiber,karabiber,nane. enfes oldu

sonuç kızartmayı fazla kaçırmış oldum, pişman değilim ama yarın da tartı günü :18: neyse yaaa hallederik
selam kızlar nasılsınız bakalım"
decembercim iyiyiz, seni sormalı.sen nasılsın
Günaydın arkadaşlar,
Ben de dün düşük bir kalori ile tamamladım günü. Ama artık egzersiz yapamıyorum kızlar akşamları. Bizim oğlan hırçın bugünlerde memeyi bıraktık ya, bana trip yapıyor. Çok fazla ilgilenemesem de yorgun argın gidiyorum ama hiç olmadı spor yapmıyorum. 2-3 hafta böyle oluruz.
Bugün sabahki yediklerim:
1 dilime yakın üzümlü kek + 1 mini salatalık + çay
erken yedim o yüzden bir de akşam yemektense sabah yedim keki. Annem yapmış tarçınlı mis gibi koktu, ben de işe getirdim sabah erken yiyeyim bari diye.
Herkese güzel ve az kalorili bir gün diliyorum...
ayyy o tür keklere bayılırım.
söylemesi ayıp keklerim de enfes olur

neyse sabah yemişsin çoktaaaaaan eritmişsindir onu esencim
canlarım ciğerlerim,
kilo veren güzel bayanlar...
ne yazık ki ben sizden biri değilim hızla verdiklerimi alıyorum çünkü yemeyi kesemiyorum.
regl olucam sandım yedikçe yedim ama tık yok, 3 ay oldu neredeyse

, test de yaptım acaba bebek mi diye ama negatif çıktı, zaten bebek falan olsa ben çok kötü olurdum herhalde diye düşünüyorum. Ailemin kadınları ne yazık ki hep hastanede serumlarla geçiriyorlar ilk 3 ayı.:18:
neyse yani 66 oldum yine, bugün de oruçluyum ramazana hazırlık olsun diye denedim bakalım hem kandil.
regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah, hayırlar getirsin.
kızlar ramazanda diyet nasıl yapılıyor?:44:
ben hep kilo alırım ramazanda.
iftarda çok yemeyip sonrasında sürekli yersem akşam akşam yemiş oluyorum ne diyorsunuz bu duruma? nasıl olmalı?
bir de evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor, ilk kez kutlayacağız daha. eşime gerçekten değişik bir sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim? fikir verirseniz özelden veya burdan çooook mutlu olurum
madamcım, sen zaten ortalıklarda olmadığında ben anlıyorum ki yine kendini yemeye verdin

olmuyor ama böyle

hani zayıflayacaktık

nerde bebiş
hayırlı olsun cnaım, sağlıkla büyüt inş.
daha çok yeni yapmışsın doğumu, bence zamanla verirsin, dert etme.
ben de kabine girdim, abiye deneyeceğim, eşime de göya söylemiyorum 42 beden olduğumu ama 38den başladım olmadı verdim, 40ını istedim, 40ı denedim olmadı daha büyüğünü istedim daha büyüğü kalmamış dedi pis kadın kocamın yanında beni rezil etti

ben dana gibi olmuşum yaaaaaaaaaaaa

karnım aç
yersen öyle 44 bile olursun sen bu gidişle :44:
ben bile senden çok düşünüyorum seni be allah allah

ver şu kilolarını artık

44 beden bikini de hiç güzel olmaz he onu da söyleyim
bu arada yıldönümün için aklıma bişey gelmedi, kendine seksi bi gecelik alabilirsin

eşin daha mutlu olur