• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün 64.6 hala regl olmadım ve çok gerginim kaç gün geçti yaaa
benim bu 200 gramdan umudum yok yerimde sayıklıyorum bu hafta güzel kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

bugün çok güzel bir gün olacak gibi kendimi çok mutlu hissediyorum. Sabah kahvaltımı yaptım bir kase gevrekle, sabah tartıldım 63 kilo geldim bakalım haftaya kadar ne kadar vereceğim :)

Canım güzel sözlerin için teşekkür ediyorum..
Evde çocuk olunca ve yalnız olunca herşey başa düşüyor..
Bu arada benim oğlan 8,5 yaşında.

Esencim evet sünnet telaşesi hala devam ediyor...

Ya bir şey de yapmayacağız aslında evde bir gün eğleneceğiz ama işte yatağı,kıyafeti,ıvırı zıvırı,
ev temizliği vs...

Bir de yıl sonu ya oğlanın okulda sunumları falan,yılsonu gösterisi,onların hazırlığı...

Offf o kadar yorgunum ki,kilo falan pek de düşüncelerimde yer almıyor açıkcası..Ama elim bir şeye uzandığında
durup bir düşünüyorum...

Şu pul biberli yoğurdu kafamın bir yerine not ettim,bir yapayım bakayım
tadını merak ettim doğrusu..

Allah kolaylık versin canım!
Epey de büyütmüşsün çocuğu, tek çocuk senin de sanırım.
Dün akşam yine pul biberli yoğurdumdan bir de çeyrek simitten yedim. Herkes yemek yedi, kuru fasülye vardı ama ben yemedim çocuğa yedirdim işte. Dedim ben yemeğimi yedim :)
Bir de masayı hazırla, yemekleri hazırla salataydı çok gecikecekti o yüzden sadece yoğurtla çeyrek simit yemeyi tercih ettim.

köstebek pasta :18: :18:

günaydın kızlar...
57 kiloyum..

eşim benimle dalga geçiyodu debeleniyosun debeleniyosun anca 2 kilo verdin, ben hiç bir şey yapmıyorum senden hızlı kilo veriyorum diye..
ben hemen hemen 64ten 57ye inince o da tabi değişimi farketti..
son bir kaç gündür de, verdiği kiloları almış tatlı kocam :) bu sabah diyo ki benim çok göbeğim çıkmış yaa baksana bu ne diye yakındı..
heheh bide bana bak dedim, evet sen iyi verdin senin göbek gitti dedi :) ayy çok sevindim :1:

ben de ben debelendiğim zaman verdiğim kiloyu almıyorum senin gibi dedim, bozuldu :))

bir sürü pantolonun var hiç biri olmuyo nerdeyse, yaz da geliyo dedim.
iyice moralini bozdum oh canıma değsin neymiş benle dalga geçmek gördü :1:

bundan sonra öğle araları 2 günde bir spor yapacakmış :37:
daha önceden de böyle söylediği için, ben bu sahneyi önceden de yaşamıştım ama hiç koşan olmadı dedim :1:

neyse, son kararım bu dedi:)
aldığımızdan beri sadece 1 kere koştu, o da 12 hızını denemek içindi :D

neyse kızlar çok uzatmışım:)
ben bugün köstebek pasta yapıcam, minik porsiyonlarda.
eşim de ödüllendir kendini her hafta diyor, ben de her hafta kendimi ödüllendirirsem durduramam dedim :1:

Niye böyle rekabete giriyorlar ki !
Benim eşim de tam tersi ben yemedikçe o yiyor. Dedim noluyor sana, ne bu göbek. Koşu bandı alalım hemen diyorum :)
Burda dalga geçen taraf ben oluyorum :27:
İlk diyete başlayacağımda hiç ciddiye almıyordu. Böyle kilo verebileceğimi hiç düşünmedi. Bir de hipotrioid çıktı ya. Çevresinde örnekler var aşırı kilo almış. İşin açıkçası ben de öyle olacam sandım. Bu diyeti bu şekilde sıkı yapmamın nedenlerinden biri de o korku sanırım.
Neyse işte artık takdir ediyor ve çok şaşırıyor kilo vermeme.
Ben de şimdi ona diyorum ne bu göbek, naptın sen vs. :)
Ama koşu bandını sanırım eşimin yüzünden alacaz bu gidişle :1:

Günaydın kızlaaaaar,

Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1 :32:
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım :51:
Geçen hafta 53.0 idim.

Son düzenleme:
"günaydın kızlar...
57 kiloyum..

eşim benimle dalga geçiyodu"
diyebilmeyi çooooooooooooooook isterdim maksima ya helal olsun arkadaşım köstebek pastayı haketmişsin:46:.ben vere vere 400 gram vermişim. 59.6 cıktım.bu hafta diyet yalan oldu yine de 400 gr vermişim cok şükür diye seviniyorum aslında kızlar
yaaa ben anlamıyorum kendimi sabah kahvaltıda herşey güzel başlıyor.arada yeşilçayımı içiyrm.öğlen 1 dlm ekmek yiyorm.akşamları bisküvi tatlıyı da kestim amaaaaaa akşam işten gelince gözüm dönüyor.ne yediiimi bilmiyorum.ne yapıcam şaşırdım artık yaaaaaa:84::84::84:
sonuç olarak:59.6 kilom

zennubecim 59ları görmüşsün gerisi gelir merak etme..
haketmişim dimi, o zaman gönül rahatlığıyla yapabilirim :D

Maximacım kutlarım,bak bana yetiştin..:nazar:

Ben kaç haftadır zar zor 58'den 57'ye düştüm:50:...Bravo sana..:46:

Bu arada senin eşin asker değil mi?Subay da olsa onlar bence sürekli ve düzenli spor yapmalılar diye düşünüyorum..

Neyse başarını alkışlıyor,devamını diliyorum..:46:

Bu arada boylarımız da,kilomuzda aynı şu anda...:49:

lunacım, teşekkür ederim :)
eşim asker de, burda spor yaptırmıyolar, iç güvenlik bölgesinde olduğumuz için.
aslında yapsa ve yaptırsa çok iyi olur ama, işler karışık, her an tetikte olmanın verdiği stresle bi de spor mu yapıcam diyor eşim..
eskiden yapmış olduğu sporlar hala etkili, bacakları falan taş gibi, benimkinden pürüzsüz de işte göbek fora:)

lunacım bu arada sen de verirsin kilo merak etme, vücut önce direniyor, baktı olmadı oda salıyor napsın:)

Niye böyle rekabete giriyorlar ki !
Benim eşim de tam tersi ben yemedikçe o yiyor. Dedim noluyor sana, ne bu göbek. Koşu bandı alalım hemen diyorum :)
Burda dalga geçen taraf ben oluyorum :27:
İlk diyete başlayacağımda hiç ciddiye almıyordu. Böyle kilo verebileceğimi hiç düşünmedi. Bir de hipotrioid çıktı ya. Çevresinde örnekler var aşırı kilo almış. İşin açıkçası ben de öyle olacam sandım. Bu diyeti bu şekilde sıkı yapmamın nedenlerinden biri de o korku sanırım.
Neyse işte artık takdir ediyor ve çok şaşırıyor kilo vermeme.
Ben de şimdi ona diyorum ne bu göbek, naptın sen vs. :)
Ama koşu bandını sanırım eşimin yüzünden alacaz bu gidişle :1:

esencim sorma, benim eşim benle yarışıyo ama ben onu geçtim :1:
o da bana sen biraz zor verirsin diyodu ama gördü :1:

Günaydınnnn kızlar.Dün düzen yine şaştı kaçırdık ipin ucunu:(
Gram gram vereceğim kiloyu galiba.
63 den 62.5 vere vere 500 gr
Buna da şükür alabilirdim de:)

Başlangıç:68
Geçen hafta:66.70
Bu hafta:66.50

Bıkkkkkkkttttııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm artıkkkk :47::57:

Günaydın kızlarrr bu haftada çok şükür kg vermişim. 59.8 çıktım sabah :) 5lileri uzun süreden beri ilk defa bu sabah gördüm çok mutlu oldum :52:
Dün akşam yine dışarıdaydım o yüzden kepekli sandviç ekmeğine tavuk ve kaşar yedim ayranla. Biraz da meyve yedim sonra.
Sabah; klasik peynirli domatesli kahvaltı ve 1 kupa kayısılı form çayı.

Bu sabah 1 dilime yakın tarçınlı cevizli kek yedim. Kağıt kalıplara dökmüş annem o yüzden 1 dilime yakın diyorum. Yanında da klasik çay.
Sabah da kalkar kalkmaz ballı sirkeli ılık suyumu da içtim.

Slm kizlar. Gunaydin:)
Benim kilo 58.8:( gecen hafta reglydim 59.4du. Ondan onceki hafta da 58.8dim. Yani 2 haftada bi degisiklik yok;(((oysaki haftaici daha az cikmistim:( neyse gelecek cumaya bakalim:) 0puyorum sizi..

Günaydın karnı aç gönülleri tok güzel dostlar ,
Bu haftaki kilo bildirimimi hem yazılı hem görsel yapıyorum 63,40 :21::21::32::32::nazar:
Geçen Hafta : 64,40
Bu Hafta : 63,40

Tam 1 kg.:21::21:

$IMAG0230.webp

Sanırım vücudumun şaşırtılmaya ihtiyacı varmış geçen hafta hatırlarsanız çok yedim ve kilo aldım diye üzülüyordum.Bu hafta ise biraz dikkat ederek hem aldığımı verdim hemde vücudumun direncini kırdım çok mutluyum çokkkk inşallah böyle gider .

Darısı tüm çaba sarfeden arkadaşlarıma:16:

Eklentiler

• $IMAG0230.webp
    $IMAG0230.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
vay be 38 mi süper.:46: harikasınwish.ben de bi etek deneyim dedim.ay pişman oldum.40 istemiştim.olmadı 42 istedim yine olmadı.44 istedim yok dedi.eşim de e artık büyük beden dükkanlarına gideriz demesin mi.parçalıycam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:84::47:

Canım ya baktım 57 kilomuşsun boyunmu benden kısa acaba:26: olmadı.Ben 1,67 boyundayım.
Yani sen benden 7 kilo daha zayıfsın o açıdan dedim.

çok yanlış yapıyosun, tiroid hormonu sadece metabolizmaya etki etmiyor.senin tüm yaşamsal faaliyetin için çook çok önemli.ilacını al mutlaka. öyle bitki çaylarıyla geçip hafifleyecek bir hastalık değil bu.
vücudun hormon üretmiyor, ilaçtan almak zorundasın o hormonu.

Haklısın canım en kısa sürede dr.gidip tekrar tüm tahlilleri yaptıracağım.

domateslerden önce kırmızı biberi çok küçük kıydım, tavla zarının 4/1 i olacak şekilde.
minnacık yani:)
tavada önce krmızı biberle bol sarımsağı kavurdum, kırmızı biberler yumuşayana dek. sonra domatesi attım, pulbiber,karabiber,nane. enfes oldu:51:
sonuç kızartmayı fazla kaçırmış oldum, pişman değilim ama yarın da tartı günü :18: neyse yaaa hallederik:24:

madamcım, sen zaten ortalıklarda olmadığında ben anlıyorum ki yine kendini yemeye verdin :47:
olmuyor ama böyle :47:
hani zayıflayacaktık :1:
nerde bebiş :1:

yersen öyle 44 bile olursun sen bu gidişle :44:
ben bile senden çok düşünüyorum seni be allah allah :1:
ver şu kilolarını artık :47:
44 beden bikini de hiç güzel olmaz he onu da söyleyim :19:

bu arada yıldönümün için aklıma bişey gelmedi, kendine seksi bi gecelik alabilirsin :1: eşin daha mutlu olur :1:

heh sen öyle kızartma tarifleri ver ver sonra yersen öyle 44 olursun de. :)
valla gittim mayokini almıştım göbeğimi kapasın diye ama sonra dayanamadım pentinin fuşya pembesi renkli iplikli bikinisini aldım, tabi bu göbekle nereye bilmem.

ya benim herşey harika başlıyor, sabah keten tohumlu, müslimi yiyorum, aralar güzel, öğlen güzel, ikindi de hadi güzel gözlerim açlıktan bulanmaya başlasa da, aralar beni kesmese de dayanıyorum. akşam yemekte film kopuyor işte.
yoksa ben çok su içiyorum, sabah akşam muhakkak, yeşil çaylarım var.
ay ne bileyim yaaa tatlıyı bırakmam şart bi de yürüyüş şart bana sanırım :(
2 gün tut demiştin dün oruçluydum, akşam tarhana çorbası, 1 tabak da kumpir yedim püre üstü garnitür, bi de salata.
sonra çayla ceviz ve incir yedim 2 adet,
gece de 11.30da canım çok türk kahvesi çekmişti, şekerli bi kahve içtim.
bu sabah da tartım kafayı yemiş, bi 65li bi 66.9lu gösterdi, sonra low dedi, sonra 88888 dedi :))))))))))))) o yüzden kilo bildiriminde bulunamıyorum.
tartım da benim gibi dengesiz oldu hahaha

Kizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim:) birkac gundur kendimi derse verdim;) pek firsatim olmuyor yazmaya:( 1 hazirandan sonra biraz rahatlayacagim ve 8 hazirandan sonra da cok rahatlayacagim. Beni unutmayin sekerler o zamana kadar:) bir iki haftacik:)
Bu arada madam gibi ortadan kaybolunca kendimi yemege vermiyorum! Madam bu gonderme sanaydi...
Dikkat etmeye calisiyorum bu arada kizlar yediklerime ama su sinavlar bitsin kendimi diyete ve spora adicam!
Coooooook opuyorum sizi.
Wish seni de tebrik ederim canım:)
Maximacim androidlige devam bu hafta da;)
Coooooook opuyorum sizi.

EXCİTY'cim :)) aman sen verme kendini, benim gibi yapma valla çoooook pişmanım, eğer maximanın dediği gibi 2 gün tutaydım 64ü görmüştüm şimdi. :(((((((

merhaba kızlar

vay be 38 mi süper.:46: harikasınwish.ben de bi etek deneyim dedim.ay pişman oldum.40 istemiştim.olmadı 42 istedim yine olmadı.44 istedim yok dedi.eşim de e artık büyük beden dükkanlarına gideriz demesin mi.parçalıycam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:84::47:

ben de ramazanda kilo alırdım ama gecen sene verdim nasıl mı???
kural 1 sahurda yalnız kahvaltılık yani rejim kahvaltısı.normalde ne yiyorsan o.
kural 2 iftarda midenin sesini dinliyorsun.cünkü zaten küçülüyor.doyunca bırak.önce 1 bardak suyunu da iç.ilerleyen saatlerde meyveden başka bişi yeme.
yani bunlar bana 2 3 kilo verdirmişti.bazen abarttığım halde. inşallah sende de işe yarar.

madamcım evlilik yıldönümü için ben şey yapmıştım .gelinliğimi giydim oturdum. :1: evet kızlar tabiii ki yüzgörümlüğü istedim.:34: e tabi küçük bi de hediye alısın.ne güzel olur nice mutlu yıllara canım..:16:

ben ramazanda kilo alıyorum cunku az az sık sık yemem gerekiyor ve ramazanda 0 hareketim var, 1 kerede az yesem bile gene de veremiyorum vallahi. en zayıf halimdeyken 52 kilodayken bile hep 1 kilo alıp çıkardım ramazandan.
kızlar madem öyle ramazan gelmeden ben en azından tutayım 1.5 ay kendimi ooofff.

evlilik y.dönümü için de annem de giy gelinliğini yemeğe gidin dedi :)))
kocama takımı olmaz, bana da gelinliğim zor olur sanırım 60la evlendim 66.7yim :) bi de çok ağır ve pis, işten eve gidicem de gelinliği giyicem de yok bilmem neee....
yüz görümlüğü istemek ama çok akıllıcaymış :D
ben lacoste'tan tshirt aldım.
yüz görümlüğü için önceden bişey dedin mi peki kocana ?

"günaydın kızlar...
57 kiloyum..

eşim benimle dalga geçiyodu"
diyebilmeyi çooooooooooooooook isterdim maksima ya helal olsun arkadaşım köstebek pastayı haketmişsin:46:.ben vere vere 400 gram vermişim. 59.6 cıktım.bu hafta diyet yalan oldu yine de 400 gr vermişim cok şükür diye seviniyorum aslında kızlar
yaaa ben anlamıyorum kendimi sabah kahvaltıda herşey güzel başlıyor.arada yeşilçayımı içiyrm.öğlen 1 dlm ekmek yiyorm.akşamları bisküvi tatlıyı da kestim amaaaaaa akşam işten gelince gözüm dönüyor.ne yediiimi bilmiyorum.ne yapıcam şaşırdım artık yaaaaaa:84::84::84:
sonuç olarak:59.6 kilom

tebrikler, gene de iyi vermişsin, ben de senin gibiyim, akşama kadar harika gidiyor, akşam sapıtıyorum :((((

Başlangıç:68
Geçen hafta:66.70
Bu hafta:66.50

Bıkkkkkkkttttııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm artıkkkk :47::57:

canım seni bana benzetiyorum, başlangıç kilolarımız aynı ve aynı kilolardayız diye sanırım. kıralım şu tartının belini hadi birlikte...

valla gittim mayokini almıştım göbeğimi kapasın diye ama sonra dayanamadım pentinin fuşya pembesi renkli iplikli bikinisini aldım, tabi bu göbekle nereye bilmem.

ya benim herşey harika başlıyor, sabah keten tohumlu, müslimi yiyorum, aralar güzel, öğlen güzel, ikindi de hadi güzel gözlerim açlıktan bulanmaya başlasa da, aralar beni kesmese de dayanıyorum. akşam yemekte film kopuyor işte.
2 gün tut demiştin dün oruçluydum, akşam tarhana çorbası, 1 tabak da kumpir yedim püre üstü garnitür, bi de salata.
bu sabah da tartım kafayı yemiş, bi 65li bi 66.9lu gösterdi, sonra low dedi, sonra 88888 dedi :))))))))))))) o yüzden kilo bildiriminde bulunamıyorum.

EXCİTY'cim :)) aman sen verme kendini, benim gibi yapma valla çoooook pişmanım, eğer maximanın dediği gibi 2 gün tutaydım 64ü görmüştüm şimdi. :(((((((

ben ramazanda kilo alıyorum cunku az az sık sık yemem gerekiyor ve ramazanda 0 hareketim var, 1 kerede az yesem bile gene de veremiyorum vallahi. en zayıf halimdeyken 52 kilodayken bile hep 1 kilo alıp çıkardım ramazandan.
kızlar madem öyle ramazan gelmeden ben en azından tutayım 1.5 ay kendimi ooofff.

kocama takımı olmaz, bana da gelinliğim zor olur sanırım 60la evlendim 66.7yim :) bi de çok ağır ve pis, işten eve gidicem de gelinliği giyicem de yok bilmem neee....

tebrikler, gene de iyi vermişsin, ben de senin gibiyim, akşama kadar harika gidiyor, akşam sapıtıyorum :((((

canım seni bana benzetiyorum, başlangıç kilolarımız aynı ve aynı kilolardayız diye sanırım. kıralım şu tartının belini hadi birlikte...

Şu 68 de var bişey heralde 68 olanlar inmek bilmiyo yaa bu hafta daha dikkat edicem leslie yürüyüşüne başladım akşam,bide elma sirkeli suya başlıycam haftaya cuma mutlu olalım canımmm hadi gaza getirelim birbirimizi bu hafta hiç kaçamak yapmayalım (ben arada yapıyorum da :17: )

madamcım, benim gibi haftada 1 kez patates kızartması yesen neyse, sen hep yiyosun:47:

o zaman akşam yiyeceğini öğlene alsan? öyle bir imkanın var mı?

yani öğlen iyi beslen, gerekirse tıka basa ye, akşama kadar eritirsin, akşamı da hafif geçir.

sana daha öneride bulunamıyorum artık, her şeyi tükettin:D

Akşam tarhana çorbası + kumpir çok kötü bir seçim olmuş.
Tarhana çorbası zaten çok kalorili..
Ben öğlen yemeye bile çekiniyorum.
Hadi çorbayı geçtim tüm gün oruçluymuşsun zaten, oruçtan sonra kumpir felan midene oturur canım ya. Yeme öyle..
En azından kilo verinceye kadar belli bir süre zeytinyağlı sebzeler felan ye, hatta zeytinyağlı bulgurlu sebze yemeği yap hem karın doyurur hem de az kalorili, bağırsaklarını da çalıştırır.
Bence bir de akşama kadar aç kalmaktansa öğlen güzel doyurucu şeyler ye, ikindin de bir ara yap akşam da çok hafif özellikle yoğurtlu şeyler ye.
Hayat ayrıntıda gizli demişler ya doğru :)
Sırf çay şekerini bırakıp bile kilo verenler var.

Back
X