kilodaşlarım GÜNAYDINNN
ben dun yedıklerımı yazıyorum
sabah : kepeklı tost ekmeğine yağsız ve ince dılım kasar peynırlı tost yedım 1 brd yeşil cay
ara öğün: elma ve yıne yesıl cay
öğlen: 1 orta boy yemek tabağı az yağlı makarna 1 kase yoğurt kibrit kutusunun yarısı kadarda peynır
ara öğün:yarım pkt etıform ve elma
akşam süperdi 3 yk kaşığı susuz semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yarım dılım tam buğday ekmeğii
yatarken yıne yeşil cay ama içine maydanoz da attım ve sabaha kadar tuvaletteydım acayıp ıdrar söktürüyormuş.
ve bu sabah
1 yumurta 8-9 dal maydanoz kibrit kutusu kadar peynır ıle hazırlanmıs omlet
2 salatalık 1 domates 1 dılım tambuğday ekmeği yedım bırde sekersız yeşil çay
hadı arkadaslarım değerlendırelım bılıyorumkı dunku öğlen menumu beğenmıyeceksınız bende beğenmedım ama mecbur kaldım :)))

[/QUOTE
menün güzel ama makrnayı haftada 1den fazla yeme canım....
ta ta tatam
bugünkü menüm karşınızda:
sabah:2 dilim kepekli tost ekmeği ile kaşarlı sandviç,çay
ara:1 sade lokum (işyerime misafirlerime ikram ederim diye getirdiğim lokumla başım dertte onu bugün eve götürüp bir dolaba kitlicem.bir sade lokum: 50 kalori falan)
öğle:bol, domates-salatalık peynir,2-3 zeytin
ara: 1 elma ve yeşilçay
akşam:1 büyük kase,mercimek çorbası,1 dilim ekmek ve bol salata.
ara:1 avuç kuruüzüm-dut-badem karışığından
egzersiz:leslie ile 45 dakika walk walk walk! 15 dakika koşu bandında run run!
hadi sizde benim mönümü yorumlayın.
menün güzel ama öğlen ekmek yememişsin her öğün mutlaka 1dilim ekmk ye dedi bana diyetisyen....
günaydın kızlar giremiyorum bu ara çok fazla aşırı bir yoğunluğum var.nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş çok kalabalık olduk tanıyamıyorum kimseyi karıştırıyorum

hoşgelmiş yeni arkadaşlar
sağol canım....
arkadaslarım dunun halsızliği bugun bana grıp olarak gerı dondu...Feci halde ben ve 1,5 yasındaki oğlum grip olduk ama masallah iştahımdan bişey kaybetmiş degilim:) Bu sabah kahvaltıyı baya bi abarttım..2 dilim kepek ekmeği domates,salatalık, biraz peynır bıraz tereyaglı mınci(cokelek) pekmez bal herseyden yedim ama azar azar

bu arada kahvaltımı saat 9 da yaparak öğün sayımı artırıcagım ama kahvaltı saglam oldugu için öğleden önce ara öğünüm yok .Öğlen tavuklu bezelye
yanında salata ve bır bardak ayran ara:tarcınlı sut aksam :haslanmıs tavuklu yesil salata ayrıca gun içinde 3 fincan yesil cay içiyorum ama öğünlelrele beraber değil. canım ne zman isterse
geçmiş olsun tatlım , pekmez, tereyağı yemesen iyi olurmuş ..........