evet canım dün sporda diyetisyene giden arkadaşa, diyetisyeni koşmak yerine tempolu yürüyüş önerdi. ama ben her gün yürüyüş yapamıyorum sporda, dün yaptım mesela şu ana bacaklarım nasıl ağrıyor, hatta belimin kenarları da ağrıyor, demek yürüyüşde oralar da çalışıyorben niyeyse bu sefer hem spora da gittiğim için çok sabırsızım, 1 haftada hemen 10 kilomu vermek istiyorum sanırım
demoralize oluyorum hemen ama şişlik var karnımda yaa, sinir oluyorum yani acaba spor yaramadı mı bana diyorum, ama alt tarafı yürüyüş yapıyorum falan. off bilmiyorum çok korkuyorum kilo veremicem diye
bi de uykum çok düzensizdi, sabahlıyordum falan, o yüzden mi acaba.. bugün erken kalktım, kepekli ekmekle tost yedim, düzgün öğün yapıcam inşallah çabalarımın sonuçlarını alırım. lisedeyken diyet yapıp göbekten 10 cm incelmiştim, yine veririm dimi kilo
![]()
Vericez inşallah hepimiz cnım, bende de oluyo malesef hemen bacaklarım düzelsin istiyorum ama
Bugün öyle çok yoruldum ki canım çıktı resmen
5 km yürüyüş bandı, 2 km eliptik bisiklet 5 km normal bisiklet toplam 12 km
Daha sonra 15 kg ile dış bacak çalıştım, 15 kg ile kolları ve sırtı çalıştırdım
10,30 dan 11,30a kadar studyoda çalıştım
11,30 11,40 arası saunada durdum
duşumu aldım çıktım
şuan berbat haldeyim
Ölüyorum resmen ama sıkılaştığımı hissediyorum, 2 aylık olan üyeliğimi uzatmayı dşünüyorum hazirana kadar