- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
ne zaman başladın canım diyete? ban benim de öyleydi hatta karnım şişmişti falan, sonra birden hafifledim tartıda 62li bir şey görebildim 2 hafta sonundaki ben spora da gidiyorum. moralini bozma diyet yaparsan illa ki kilo verirsin, aksi mümkün değil ki, öyle düşün pes etmee
![]()
kesınlıkle hayal kırıklığına uğramıyorsun
ve aç kalmıyorsun ara öğünde meyve ye yeşil çay iç kesin faydasını göreceksin bende senin gibi düşünüyordum ama bak 10 günde 900 gr verdim ve sağlıklı bir şekilde.
ama ben çok su içiyorum 2,5 3 lıtre çünkü zaten muhasebeciyim ve sabah 9 dan aksam altıya kadar hareketlerim çok kısıtlı o yüzden metabolızmayı hızlandırmak gerek. günde 2-3 büyük fincan yeşil çay içiyorum arada tarcın kabuğu at içine arada kekik at arada maydanoz at ben hep farklılaştırıyorum sıkılmamak için ve tabi ki limonlu iç. kızartma yok hamur işi yok makarna pilav bulgur pilavı 3yk ama ben bazen 4 yk yedim. eğer canının cok cektığı bır sey varsa sabah az ye ama aksam yeme ve leslie ile 1-2-3-4-5 mıl videoları var ben yürüyüşe gidemıyorum zamanım yok ve 4 yaşında dünya tatlısı bir kızım varama leslıe ile evde ıstediğin zaman yapılırsınız çok zevkli hemde acayip terletiyor
eğer bir sağlık problemin yoksa bunları uygulayarak verirsin bende daha yolun başındayım daha 12,50 kilo vermem gerekiyor sende bizimle bareber gun ve gun kıo verırsın ben buna inanıyorum kendıne iyi davrann ve sakın üzülme yapabılırısın.![]()
sağolun kızlr teşekkür ederim maotve ettiniz beni bi anda ben başlayalı 10günü geçti suyu çok içiyorum günlük 15bardağı bulduruyorum tatlıyı çok seven ve evinden eksik etmeyen biriyim ama tatlı çikolata hiç bişey yemiyor yapmıyorum akşam kesinlikle ekmek yok yemeği kaşıkla yiyorum bayağı yediklerime dikkat edip azalttım tek sorunum spor yapamıyorum arada fırsat buldukça yapıyorum ana snıfına giden birde 10aylık kızlarım var onlar bütün zzamanımı alıyo off dediğiniz gibi inş.veririm bende kiloalrı 60bi olsam tamam 8kilo fazlam var ama verecem inanıyorumm:13: