Merabalar arkadaslar ben de geldim,benım hıkayem hamılelıkle basladı 1.73 boyundayım ve evlendıgımde 58 kiloydum gayet orantılı ve guzel bı vucudum vardı ne yalan soylıyeyım,ılk hamılelıkte 102 oldum

Dogumdan 40 gun sonra hemen spora basladım normal dogum oldugu ıcın spora hemen baslayabıldım ve saglıklı beslenmeye basladım 1.5 sene sonra eskı kılomdaydım,2006 da dogum yaptım buarada daha sonra ıkıncı dogum 2011 de oldu onda da 95 kılo oldum

Nasıl oluyo anlamıyorum

Guluyorum halıme artık neyse o da normal dogumdu gene spora basladım ama bu sefer 4 ay sonra basladım kendımı cok kılolu gormuyodum her nedense sımdı eskı resımlere bakınca yag sarkıtlarını goruyorum.4 ay sonra hem spora hem dıyetısyenle basladımn yolculuga ılk tartıya cıktıgımda 78 kıloydum 1 ay sonra 71 olmustum,ondan sonra araya tatıl gırdı tatılde 2 kılosunu gerı aldım,sonra kendı capımda dıyete devam ettım 62 ye dustum,sonra nasılsa verdım herkeste zayıf dıyo dıye saldım sımdıde 65 ım

Ve kalan gıtmıyo dun tekrar basladım dıyete bı de pılatese ,ya bı 59-60 olsam ben dıyetısyenımın verdıgı eskı kagıda devam edıyorum ac kalmıyodum onda sızede yazayım
sabah kalkınca ılık ballı lımonlı su
3 kayısı ustune 1 bardak su
kahvaltı: 2 kepek ekmegı peynır 5 zeytın yesıllık cay (haftada 3 katı yumurta)
ara: 1 porsıyon meyve
ogle: Sebze yemegı 8 kasık,1 kase yogurt,1 kepek ekmegı,1 kepce corba,salata
ara: 4 grısını veye 4 dıet bıskuvı veya 1 dılım ekmek ,peynır,cay
aksam: 3 kofte kadar et,salata, 1 kase yogurt,1 dılım ekmek,1 kepce corba
gece,1 porsıyon meyve ,15 cekırdeklı uzum 5 tane fındık
ben bu lısteyı ılk gordugumde ben bukadar yemıyorumkı bunları yersem ıyıcıe kılo alırım demıstım doktora:) 1 ay sonra 7 kılo vermıstım,gene o ıradeyle devam ederım ınsallah,eskı kotlarımı atamıyorum tekrar ıcıne gırecem dıye,