günaydın herkese bende şu kalori cetveline baktım ve bana 1928 kalori dio biraz fazla değilmi ya az hareketliyi seçtim halbuki :44:
Nese bu hafta sonu diyette çok başarılı değildim hafta içi daha düzenli oluo hayatım işe gittiğim için erken kalkıyorum ve öğünlerimi düzenli yiyorum, bide masama su koyuyorum gözümün önünde olunca düzenli içiorum ama hafta sonu kahvaltım geç oluo filan bide temizlik yaptım. dün akşamda annemlere gittik annemde döktürmüş pastalar, börekler abartmamak koşuluyla yedim biraz işte

nese pazartesi işe dönüş moduyla düzenimede döndüm bu arada cumartesi tartıldım 67.4 çıktım tam 68 çıkıodum haftalardır. 3 4 gün dikkat edinnce düşmüş ama şaşırdımda aslında spor yapmıorum die gitmez zannediodum... sirkeli su filan işe yarıo demekki kızlaaaarrr....
ha bu arada kalori cetvelinde ideal kilom 62 çıktı 172 boya 62. boydan 10 çıkarmak gerekiyor demekki ben 60 diodum ama 62 olsada olur:)
şu bölmeli tabak işini çok beğendim bende en yakın zamanda alıcam insanın önce gözü doyucak midesinin doyabilmesi için teşekkürler fashionata:) tabağı bulamayanlar alamayanlarda bence küçük tabak kullansınlarki tabakları dolu gözüksün gözleri doysun. doymada görselliğin önemi büyük bence. kocaman tabaklarda iki parça et kuş yemi gibi gözüküo çünkü