- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
evet canım zayıf ve hamile olunca görüntü bile daha hoş geliyor bacaklar ince mesela sadece karın şiş bebek bile sanki şirin doğacak gibi geliyor banaben öyle hissediyorum yada
![]()
gelelim senin yeme işine gün içerisinde çok çok az beslenmişsin canım![]()
tamam güzel doyurucu bir kahvaltı ama sadece 3 ana öğün ki onların birisi ( öğlen) hiç olmamış. eğer öğün atlayacaksan yoğurt yemelisin yanında 1 dilim ekmekle falan yada meyve yiyeceksen ara öğünde yemelisin. ( bende öğün atlardım diyetisyenim böyle dediğinden beri atlamıyorum)
çörek çok kaçamak sayılmaz evet ama abartmamak şartıyla sanki akşamda çörek yemeseymişsin iyi olacakmış :) bu arada yine diyetisyen notu: gün içerisinde az beslenip kan şekerini düşürürsen akşam tatlı görünce dayanamazsın. evdeki tatlıları uzaklaştır yada benim gibi tatlandırıcılı tatlılar yap. :)normal pudingden daha güzel lezzeti var ve evde kendin yaptığından dolayı da daha güvenli..
aslında bugün yorgunluktan ölüyorum gözlerimden uyku akıyor enejisiz hissettiğim için de direk tatlıya yöneliyorum daha bu sabah geldim ve yol 13 saat gelince de uyumadım gece uymak için çünkü yarın sabah dersanem var erken kalkmam lazım o yüzden gece uykusu şart
neyse sabahtan itibaren diyete devam