kızlaaaaar ben geldim :)
cok fenayım cok

sömestirde gelenek bozulmadı....ben yine kilo aldım....

pörtlemiş göbüşümle tekrar aranızdayımmmm......evime bugün geldim.hemen leslle yaptım akşam da azıcık yedim.yarından itibaren adamakıllı diyetteyim.kocam da dalga geçiyor zaten50:

kendisi 90 kilo neredeyse

bi de bana fazlalıkların var diypdu geçenlerde tv de vücut kitle indeksi felan diyodu , önce beni sonra kendisininkine bakmış kendisi kilolu çıkmış ben normal

DDDDDD :.9:

ha ha haaa bayağı dilime düşmüştü ama şu an öyle tombişim ki ben onun dilindeyim.boyum 1.58 63kilo çıkarsam yarın tartıda sevinicem ,daha fazla da olabilir.....:

kendime bi diyet buldum hemmmmennnnn.sizle de paylaşayım...:))))
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
bir haftada 3.5 kilo veremem gibi görünüyor.hiç aç kalınacak bi diyet değil.işe yarar mı bilmiyrm e koca doktor söylemiş yarar umarım.:))))))haftada 2 kilo versem öpüp başıma koyarım...
herkese ii geceler kızlar:))))))