- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
öğle öğünü için tavuklu sandwich filan çantamda taşırdım ben. ister kilitli buzdolabı poşetine isterseniz ufak bir saklama kabına ekmek arası balık tavuk yada peynir koyup yiyiyordum. "çantamda sandwichle gezemem" diyorsanız, kol çantasında yoğurtla gezenlerden ibret alın derim
squash yapmayı ben de istiyorum ama eşsiz olmuyor, eş bulmak da zor. arkadaşın nazlanmayacak da, programlarınız uyacak da... ki genelde iyi başlarsınız sonra arkadaşınız sizi ekmeye başlar, yolda bırakır. bana çok oldu da![]()
Cantamda yogurt tasımayı ben de dusundum ama denicem sanırım :) Geceden sandwich hazırlamam zor oluyor cunku. Sabahları genelde sekersiz sutlu nescafe ıcıyorum tabı uyanınca da sırkelı su. Ama bilinen bir diyete mi baslayayım yoksa kendime gore bir listemi cıkartayım bilemedim.
Squats konusuna gelince bence bir ese ıhtıyacınız yok. Ben yalnız yasıyorum sabah uyandıktan sonra 100 squats hareketi yapıyorum 25 er de mekik cekıyorum duz ve yanlar olmak uzere bıde gece yapıyorum aynı hareketlerı saat 10-11 gıbı yatmaya yakın. Sıze tavsıyem benım gıbı yapın. Aksam dızımı ızlıyorsunuz, ozaman reklam arasında yapabılecegınız kadar egzersız yapın. Hem ınsanı delıye cevıren uzun reklamları beklemek zorunda kalmazsınız hem de zamandan tasarruf. Ben evde oldugum surece bunu yapıyorum. Bos kaldıgınız da egzersız yapın. Ben mesela spor salonuna gıtmıyorum cunku para vermek ıstemıyorum ogrencıyım. Evın bır kosesını spor kosesı yaptım tv karsımda ızlerken uyguluyorum.