60-69 kilo aralığındaki tüm bayanlara selam:) ben de 2 ay önce yeme alışkanlıklarımın yanlışlığı nedeniyle kendime kötülük ettiğimi farkedip sağlıklı beslenme konusunda daha özenli olmaya karar verdim. 78,7 kilo ile başladım şu an 69,3 kiloyum ve ben de aranıza katıldım.:)...
Buradaki arkadaşlarıma tavsiyem mümkün olduğunca kilo ile ilgili endişelerinizi minimuma indirmeye çalışmanız ve kendinizi rahatlamak için motive etmeniz. Kilo verme çabamı sürekli gündemde tuttuğum ve her gün tartıldığım zamanlarda kilo vermemin yavaşladığını farkettim..:/...Ne zaman ki 4-5 gün tartılmadan "kendi vücuduma güvendiğimi ve ideal kilosuna benim sürekli denetimim olmasa da gelebileceğini" telkin ediyorum, o zaman daha rahat kilo kaybediyorum

...
Kilo ile ilgili endişelerim yükseldiğinde kendime "kilo vermek olağanüstü bir durum, bir savaş ya da yıpratıcı bir mücedele süreci değil..Şu anki halim gerçek halim değil...Ben özel bir çaba göstermesem de vücudum ideal haline dönmek için çalışıyor...Ben sadece rahat çalışması için izin veriyorum" diyerek kendimi rahatlatıyorum..

..Samimiyetle söylüyorum ki böyle düşünüp rahat hissetttiğim zamanlarda özel bir çaba sarfetmeden, sadece karbonhidrat ve şekerden biraz uzak durarak ve akşam öğünlerimi hafifleterek haftada 1 kilo civarı kaybediyorum...
Stres ve endişe kilo vermeyi yavaşlatıyor bence...79'a dayanmış halimi gördükten sonra 60 lı grupta olmaktan memnunum..50-59 grubuna geçeceğim günü de sabırsızlıkla bekliyorum

..