merhaba :)
Ben fındık kurduyum:) İzninizle kendimi anlatmak istiyorum ve kabul ederseniz aranıza katilmak istiyorum.:)
Öncelikle ben 14 yasindan sonra 60lara dayandim . Kilo verebilmek icinde sok diyetler uyguladim kilo verebildim mi peki ? HAYIR ! Ozelliklede son 1 senem boyle sok diyetlerle uygulamakla gecti ve ben gecen yaz 73lerdeydim belkide daha fazla kendimi taniyamiyacak hale geldim o guzel kiz gitmis yerine sisman cirkin biri gelmisti adeta ... Ama yinede yedim hep yedim bi oturusta 3 tane buyuk krep ve iclerini kahvaltilik malzemelerle doldurup yedim . Sonra sevgilim bana artık zayıfla evlenicez ve sen boyle kalma zayifla o gelinligi bi kere giyiceksin dedi kendiside cok zayif tabi. Sonra ben tamam zayiflicam dedim ama olmadı yine kuytu kosede yedim sevgilim beni her gordu daha cok kilolu oluyodum en sonunda kızdı zayıflamazsan o gelinligi cidden giymiceksin dedi ( ki yaparda)
bende ekimde spora yazildim ama haftada 2 gun devletin ismeke gidiyorum hala . neyse iste 2 ayda felan 67ye indim sonra devletin diyetisyenine randevu aldim marta gun verdiler marta kadar yedim ama 67den yukari cikmadim cunku spor yapiyodum sonra mart geldi. ve diyetisyenle yuzlestik 66.9la diyete basladim ve suan 60.2yim doktorumla mayisa hedef 55 demistik ama benim kilo vermem 3 hafta durdu az az verdim haftaya randevum var ve 58lerde olmak istiyorum. grubunuza gec katiliyorum ama beni kabul ederseniz sizinle 50lere inip 50lerin grubuna gecmek istiyorum :)
He bu arada hergun sporda yapiyorum evde araniza kabul ederseniz yedigim ictigim herseyi sporlarimida yazarim :) Benim kilo vermeyi cok istememin nedeni sevgilim e yani sozlume kilo verebildigiimi. gostermek ve girdigimiz o iddayi kazanmak istiyorum :) Tabi ben hala ne isticegimi bilmiyorum.
E ne diyosunuz beni araniza aliyo musunuz :)
bu arada dugunumde allahin izniyle seneye yazin o zamana kadar guzel zayif olmaliyim :)