- 19 Ocak 2009
- 215
- 104
- 323
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tabi beni kabul ederseniz.Yaşım 24 şu an 60 kiloyum her ne kadar başkalarına itiraf edemesemde.1 yılı geçkin evliyim evlendikten sonra kilo alanlardanım bende daha önceki kilom 48 idi 12 kilo almışım 1 yılı geçkin süredir.Zayıflayamıyorum neden bilmiyorum sanırım bir yerlerde hata yapıyorum.Sabah 40 dakika akşam 1 saat yürüyüş yapıyordum.Sabah yürüyüşünü bıraktım akşam bir buçuk saat yürüyüş yapıyrum sabah yapmamamın nedeni sıcak hava beni rahatsız ediyor.Akşam yürüyşün yanı sıra 300 400 kere ip atlıyorum günde 30 defa mekik çekiyorum bol su içiyorum 2 litreyi geçiyor.Sabah ve her öğünden önce yşil çay aç karnıma limonlu ılık su içiyorm.Kepek ekmek yiyorum kolayı bıraktım eskiden kolakoliktim ama 1 ay geçti hala kilo veremedim bu arada 2 öğün yiyorum 2 de ara öğün yiyorum akşam 5:30 da yiyorum yemeği.Daha sonra bisküvi yiyorum midem aşınırsa yada süt bende size gün gün yediklerimi yazacağım nerede yanlış yaptığımı siz benden daha iyi görürsünüz tavsiyelerinize desteklerinize ihtiyacım var.Beni aranıza kabul ederseniz hedefim 48 kilo olmak yani 12 kilo vermem gerek herkese başarılar dilerim :)![]()
merhabalar bu kadar düzenli beslendikten ve bu kadar güzel spor yaptıktan sonra kilo verememeniz gerçekten çok ilginç:44: bence bir hormonlarınıza filan baktırın çünkü normalde bu kadar spor yapıyor olmanızın bile size kilo verdirmesi gerekir diye düşünüyorum. Belkide bundan sonra vermeye başlıyacaksınız vücudunuz direnmiştir bir süre regl döneminde filansanız belki onun şişkinliğidir. veya antibiyotikte ödem yapıyomuş öle bir ilaç filan kullanıyosanız olabilir yani bilemedim