hatunlar bende katıldım aranıza kendı başıma çabalayıp duruyorum destek olururz bırbırımıze belkı burada kg veren arkadaşları okudukça daha da gaza gelirim. ben 1.60 boyunda 63kg dayım.66ydım 1 ayda 3 kg verebıldım. pco insilün direnci ve hipotroiti hastasıyım yanı kılo yaan tüm hastalıklar bende mevcut.
63de takılı kaldım sınır oldum bıde kaçamak falanda yapınca hıç inmedi kılom 2 haftadır neyse ben günlük 45 dk olan yürüyüşlerimi artık günde 2 ye çıkardım bugünden ıntibaren bır sabah 45dk bır akşam 45dk yuruyecegım. yeşil çayı bır türlü sevemedim onu içemiyorum 2 ana oğun bır ara oğun yapıyorum akam 6dan 7 den sonra yemek yemek yok çay serbest onuda ben içmıyorum. benım yerımde başkası olsa bu tempoda çok rahat tıkır tıkır gitmişti kılolar ama benım yağlar taşlaşmış sanırım
14 yaşımdan berı 60dan aşağı hiç inmedim bu sefer elımden gelenın fazlasını yapacağım burayada bıldırcem kızlar istersek yaparız yeterkı kafamızda bıtırelım. kılolarımızı hemen almadık hemen veremeyiz az azım gösterecegız kıçımızı kaldırıp hareket edeceğiz
uzun oldu dıye okumamazlık etmeyın hee hadi kızlar koşuya