- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
hurma alıyorum ablası çukulata yerine lokum kurabiye ama gene de bazen dayanamıyorum veriyorum küçük bir çukulata
eee bizim evde her akşam kurulur çay sofrası öyle tek çeşitle geçiştirmezler neysem
dediğin gibi ama biz fit olcaz dikkat etmeye devam
sen iiyi sin bak bi haftada 2 kilo ise 4 haftada daha fazla bile olacak kız
hep böyle gitmez ki... her hafta iki kilo verebilsem ohooo süperde.... bu ilk kilolar ille hızlı gider ya hani... şimdilik bu detoks gibi bir temizlenme sayıyorum... ama illaki yavaşlayacağı günlerde gelecek... o yüzden bu günleri değerlendireyim diyorum bastırabildiğim kadar bastırayım giden gitsin... sonra da geri almama mücadelesi vermeye başlıcam... çok çabuk alabilme potansiyelim var....iştahım zaten hiç kapanmaz mübarek... ama işte nişana kadar agresif bir şekilde diyetede egzersizede devam :) çatlatacam o gacıları... çok güzel bi ayakkabı aldım üzerine pantalon ve şöyle dökümlü bir bluz alırım... bu sefer etek yok onlara... haketmiyolar benim bacaklarımı :))) ahh bide saçlarımın dipleri çıktı iyice onlarıda bir boyatabilsem rüzgar gibi eserim beee havam yeter... ne hırs yaptırmışlar laa banaa :))