- 11 Eylül 2013
- 3.931
- 10.570
- 208
evde yoğurt yapmak için açık süt mü bulmam lazım ben bu konuda çok cahilim....
ahh göründüğü gibi olsa keşke... normal bir insan evet şimdiye çoktan fit olurdu... mesela ablam yapsa benim şu yaptığımı süzülür giderdi... ama ben çok verdim çok aldım.... o yüzden artık kolay kolay veremiyorum...
yeşilçayı bende sevmezdim hiç.... ama alıştım.. sende dene illa birini seversin... liptonun beyaz çayına dadandım bu aralar... portakal kokuyo miss gibi... kendisini kokusu kadar sevmesemde şifa niyetine içiyoruz...
sporu bende ilk başladığımda her gün yaptım ama artık her gün yapamıyorum ama kararlıyım haftanın hiç olmazsa üç dört günü mutlaka yapıcam inşallah... sen dedikten sonra bisikletide ekledim bir kaç kere acaip ter attım... 30 dakka dayanınca terliyormuş insan :)) bütün gün oturuyorum... ondan oldu bu kilom.. bir de olurda verirsem kilo sarkma olmasın istiyorum ki bunuda yaşamışlığım var... zayıflığın en kötü hali oluyor...
yaa bi de insanlar işte çok fazlan var iyice şişmişin dedikçe uyuz olmaya başlamıştım bayadır görüşmüyorum kimseyle karşılarına bir çıkayım şaşırsınlar istiyorum... ne kadar takmıyorum gibi görünsemde çok rencide oluyo insan... şu halim bile iyi yani 73.9 luk halimin yanında.... kollarım bile inceldi biraz...
takmaz mı tabi takar bende biliyorum o duyguyu ama ben şu şekilde yaşadım kıyaafetlerim hep ince hallaerimden eee şimdi zatı alışveriş yapamıyorum önemli günlerde hertarafımdan yağ fışkırıyor insanlar doğum sonrası tepki vermişti bana şimdi bişey diyen yok ama ben 61 de bile kilolu moduna girer rejim yapardım 60 da keza öle şimdi 65 olmuşum ya o koyuyor bana giyinemiyorum yenisini alamıyorum insan içine çıkmamaya çalışyorum neysem bisiklet 15 dk sonra terletir hemde acayip şıpır şıpır olursun ben 1 saat bile yapardım. şimdi eve gidiyorum üsstüne çıkıyorum biri çişim geldi diyo biri açım diyo ee çamaşır asılacak mufak toplanacak derkeeeeen anladın sen