Günaydın beybiler, seksüüü leydiler, avrupai hatunlar , ivana sert adayları,
Nasılsınıııııızz.....
Zıpkın gibi fişşek gibi bir günde daha benimle berabersiniz... Wuuuu sevinç çığlıklarını duyuyor gibiyim... aman tamamm sustum...
beynimin içinde farklı bir dünya var kusura bakmayın....
eee neler yapıyorsunuz bu gün bakalım....
ben sabah kemik suyu çorbamı içtiiim...
dün anladım ki ben şuan 42 bedenim... 40 beden düşmek ilk hedefim... sonra 38.... en son da 36 wuuuuu..... gel 40 beden geel geel geelll.....
dün 40 beden bir pantalon giyerek toplantıya gittim... nasılmı önü açıktı üstte düğme kapalıydı ama fermuar kapanmamakta ısrar etti... ben kapadım o açıldı ben kapadım o açıldı en sonunda peki sen bilirsin dedim... onu kamufule edecek uzun bir kazak üstüne yelek giydim.... 40 beden den sonra kıyafet almayı kesmiştimde toplantılık bir o uygundu.... 2 tanede eteğim vardı da onlarla aşırı seksü göründüm ap aşırı :))) elbise şişkoluktan kalıbımı çıkarıyordu benim :)) anladınız siz onu bütün hatlar meydanda... wuuu beybi beybii.... o etekle aşağıki mahalleye kadar bile gidemem herhalde :))
neyse şükür atlattık.... ama bir daha kine biraz daha kilo vermem şart... terminalden pişmaniye almıyaydım iyidi... oofff ooooofff.... günde bi tane yerim artık.... gelen giden olursa onlarada ikram ederim...