kızlar hedef kiloma çok yaklaştığım için bir rahatlık geldi bana dediğim gibi çok zayıf olmak istemiyorum zaten ondan sanki diyeti bitirdim gibi olduyani 61 i görmem belki bu tempoyla aylar sürer.
bu sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel yedim
öğlen büyük bir dilim kıymalı börek ve bir bardak ayran içtim
ara: şekersiz türk kahvesi ve bir tane bayram çikolatası :)
gördüğünüz gibi börekli çikolatalı yiyorum valla tabi gidip bir paket çikolata yemiyorum ama yiyorum sonuçta :/ şu an ki beslenmem zayıflama diyetinden çok koruma diyeti gibi sizce ne yapsam böyle devam etsem mi yoksa şu son 2 kg ı versem mi? bilemedim
boy 170 kilo 62.8 beden 38 yaş 30 durum bu. yorum yapın lütfen![]()
Canım bence 2 kiloyu ver. O iki kilo senin kilo alıp berme aralığın olsun çünkü ister istemez oynıcak kilo. İki hafta dikkat etmicen hoop gelicek kilolar yani bende öyle oluyo en azından. Şimdi o iki kiloyu verirsen aldığında bile şuanki kilonda olursun sonra hemen dikkat etmeye başlarsın falan. Yani ben öyle hedefliyorum. Boyum 1.68 aslında 57 bana çok iyi oluyo ama 55 hedef kilom. O arada rahat dolaşayım diye. Kilo aldığımda 60a değil de 58e yakın olmak istiyorum bir daha o 60lı rakamları görmekistemiuorum açıkçası:)