diyetisyen bana liste vermemiş tabi özel hastane değildi ve obezlere yardımcı oluyorum bunun birşeyi yok demiş doktor ha bide liste alamadığım gibi tüm aileye reklam oldum herkes öğrendi diyetisyene gittiğimi hepsine inat uyuz oldum kalori diyeti yapacam 1400 kalori diyeti uygun listesi olan lütfen bana yazsınnn lütfen
çok sinir oldum diyetsiyen ne dedi sana diyeni boğasım geliyor resmen
o da iyice saçmalamış

kusura bakmasın da diyetisyen sadece obeze bakar diye bi kural filan yok, neyse boşver ben gitmiştim diyetisyene sana onu yazayım.
kalkınca: 3-4 kayısı 1-2 bardak ılık su
kahvaltı: (saat 8 gibi) 1 su bardağı şekersiz süt, 1 parça beyaz peynir(kibrit kutusu kadar yani:) 2 ince dilim ekmek(tahıllı), açık şekersiz çay, serbest salata (yağsız) 1 haşlama yumurta
saat 10 gibi ara: 1 meyve
öğlen: (12.30 gibi) 1 köfte kadar et( tavuk balık kırmızı et ne istersen), 1 su bardağı yoğurt ya da 2 su bardağı ayran, 6 yemek kaşığı sebze yemeği,2 ince dilim ekmek(tahıllı), serbest salata.
15.00 gibi ara 1 meyve
akşam

17.00-18.00 gibi) 1 köfte büyüklüğü kadar et, 1 su bardağı az yağlı yoğurt, 6 yemek kaşığı sebze yemeği 2 orta boy kepçe çorba, 1 ince dilim ekmek(tahıllı), serbest salata yağsız.
21.00-21.30 gibi ara:1 meyve 1 kuru incir yatmadan önce 1-2 su bardağı ılık su.
canım zaten bütün diyetisyenler 3 aşağı 5 yukarı bu listeyi veriyor belki miktarlar biraz farklıdır.sen bu menüye biraz uy günde yarım saat de oyna,hopla,zıpla

haftada 1 kiloya yakın gider. ben yaptığımda gitmişti. sebze yemeği olarak da karnıbahar ıspanak haşla, brokoli yap, hemen patlıcan biber domates soğanı üst üste koy azıcık yağla pişir mesela. ben et olarak da tavuk but alıyodum onu haşlayıp yiyodum yani zahmetli gibi duruyo listeyi hazırlamak ama aslında çok pratik bi şekilde de hazırlayabiliyosun yani. et yemeği hazırlayamıyosan hemen bi parça kaşar ye et değişimine giriyor, aynı yani. ben de yapsam bunu çok iyi olacak da ben çabuk sıkılıyorum sen yaparsın inşallah

kolay gelsin canım

ha bi de mutlaka 2 litre kadar su