• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende açım suan:43: ben ilk 3 yada 4 günde 2 kg verdim şimdi sabit kilodayım ne artıyor ne azalıyor...yeşil çay al tabi faydası olur bende akşamları içiyorum

alacağım yarın :) senin kilo duraklama dönemine girmiş olabilir. bir miktar kilo verdikten sonra bir dönem duraklıyor ya.. sıkma canını :)

günaydın kızlar.. :3:

başlangıç: 69.5
g. hafta: 66.0
bu hafta: 65.8
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 63

bu hafta verimli olmadı ama ilk hedefim olan 65li rakamları görmek teselli ve umut oldu.
yılmak yok, yola devam :31:

Günaydınnn :3:

başlangıç:66.7

geçen hafta 63.8

bu hafta: 63.2
giden :600 gram

toplam giden : 3.5 kg

bugünkü menüm

sabah: domates, salatalık, lor peyniri, zeytin, etimek, yeşil çay

öğle: kırmızı biber dolmas+yoğurt

akşam: 200 gram light yoğurt+çilek

spor:4 fast miles

günaydın kızlar.. :3:

başlangıç: 69.5
g. hafta: 66.0
bu hafta: 65.8
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 63

bu hafta verimli olmadı ama ilk hedefim olan 65li rakamları görmek teselli ve umut oldu.
yılmak yok, yola devam :31:

yola devam canım tebrikler az da olsa vermek güzel bence maşallah

Gunaydinnn kizlarr, 3 gundur sadece yediklerime dikkat ederek 1.5 kilo verdim. Daha 5i 1 yerde cayimdan da bir kez ictim. Sanirim baslangic icin ii bi adim sayilir. Kahvaktilarda az ekmek gun icinde mutlaka 1 ogun doyurucu biseyler yemek yedim ve Aksamlari engec 7den sonra agzima yemek surmedim cok acikirsamda yogurtla doyurdum karnimi. Bugunden itibaren cay destekli devam ediyorum sonuclari paylasirim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alacağım yarın :) senin kilo duraklama dönemine girmiş olabilir. bir miktar kilo verdikten sonra bir dönem duraklıyor ya.. sıkma canını :)

dün daha az yiyerek ama sporsuz 500 gr daha vererek duraklama dönemini kırdım sonunda :1:

kilo bildirim günü ne çabuk geldin sen :1:

boy:167
başlangıç kilom:68.5
diyete başlayalı 11.gün
suanki kilom 66.3 :52:
hedef kilom:63
ideal kilom :60

uyguladığım bir diyet listesi yok her seyden az az yemeye çalışıyorum ayrıca günlük 15-20 dakika spor,günde 2 defa da soğan kürü

kilo bildirimiiiiiii

başlangıç:67,2
geçen hafta:60,6
bu hafta:59,3:118::nazar: allahım 50lili kiloları tekrar gördüm ya çok şükür:1::1:
giden:1,300
toplam giden:7,900:10:

1 buçuk ay sayılır :1:
çünkü 2-3 haftadır diyette değilim hatta baklavalar börekler aldı başını gidiyor ama veriyorum yinede tuhaf bir şey :1::1:
yeniden başlıyorum yarından itibaren:1:

2,3 hafta baklava börek yiyorsunuz yine de kilo veriyorsunuz demek.nasıl bir bünyeymiş o öyle ya maşallah diyelim de nazar değmesin:34:

kilo bildirimiiiiiii

başlangıç:67,2
geçen hafta:60,6
bu hafta:59,3:118::nazar: allahım 50lili kiloları tekrar gördüm ya çok şükür:1::1:
giden:1,300
toplam giden:7,900:10:
tebrikler canımm :46::65:
süpper valla. senin bu halin bana motivasyon oluyor.
yalnız sen benden on yaş küçüksün yanlış hatırlamıyorsam..
malesef bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor. bunu yaşayarak gayet iyi anlıyorum.. :100:

tebrikler canımm :46::65:
süpper valla. senin bu halin bana motivasyon oluyor.
yalnız sen benden on yaş küçüksün yanlış hatırlamıyorsam..
malesef bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor. bunu yaşayarak gayet iyi anlıyorum.. :100:

sizin yaşınızı bilmiyorum ama doğrudur 19 yaşındayım ben :)
teşekkür ederim sizde eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız:16:

2,3 hafta baklava börek yiyorsunuz yine de kilo veriyorsunuz demek.nasıl bir bünyeymiş o öyle ya maşallah diyelim de nazar değmesin:34:

2,3 hafta her gün baklava börek yemedim diyeti bıraksamda. diyette olduğum için baklava börek nedir bilmiyordum. onlardan yemeye başlayınca benim bünyeme göre çok geldi yani :1: kilo vermem yavaşlamıştı iyice o yüzden bıraktım şimdi yine başlayacağım

sizin yaşınızı bilmiyorum ama doğrudur 19 yaşındayım ben :)
teşekkür ederim sizde eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız:16:
Evet senin 19 old blyrm.
Ben 30 oldun malesef:30:

Bugun alisverise gittim. Yeni ciciler aldim.
Daha guzeli magazada giydiklerimin diger kadinlar tarafindan ustumde guzel durdugu yonundeki iltifatlari oldu. :31:

Senin adina cok seviniyorum. Zira 20ler en guzel cag.
Bu yaslarda diledigin gibi gorunmek giyinmek harika :16:

Evet senin 19 old blyrm.
Ben 30 oldun malesef:30:

Bugun alisverise gittim. Yeni ciciler aldim.
Daha guzeli magazada giydiklerimin diger kadinlar tarafindan ustumde guzel durdugu yonundeki iltifatlari oldu. :31:

Senin adina cok seviniyorum. Zira 20ler en guzel cag.
Bu yaslarda diledigin gibi gorunmek giyinmek harika :16:

süper bir şey bu ! insanı böyle şeyler nasıl mutlu ediyor biliyorum, bilirsiniz bende yazıyordum hep dahada kilo verip dahada güzel görünmek istiyor insan böyle sözler duyunca, ruhunu okşuyor sanki bu sözler insanın:9:.
kesinlikle çok doğru söylediğiniz de :16:
yeni cicilerinizide güle güle giyin bu arada :16::9:

Bugunku monum;

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 3 findik buyuklugunde tahin helvasi, 2 dilim ekmek ve cay.
ogle: 2 lahmacun, 1 bardak ayran.
aksam: 6 adet etli lahana sarmasi ve 2 kasik yogurt.

spor: 1 saat yuruyus.

2,3 hafta her gün baklava börek yemedim diyeti bıraksamda. diyette olduğum için baklava börek nedir bilmiyordum. onlardan yemeye başlayınca benim bünyeme göre çok geldi yani :1: kilo vermem yavaşlamıştı iyice o yüzden bıraktım şimdi yine başlayacağım

doğru bir harekette bulunmuşsunuz kilo sabit kalınca öyle yapmak gerekiyor..bende bugün 1 biber dolması 1 kase yoğurtla bozdum diyeti ama sanki 1 tencere yemişim gibi hissediyorum kendimi:1: meğerse ne güzel alışmışım az yemeye

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: tebrikler canım :) ben burdaki arkadaşlar kadar az yiyemiyorum ya :( o yuzden de zor vericem gibi bu kiloları:43::56:

bende az yemiyorum canım kafama göre takılıyorum ama 2 lt su soğan kürü ve aksamları yeşil çay içiyorum...1 hafta aynı kiloda olunca moralim bozuldu dün az yedim o yüzden ama bu aksam 1 biber dolması ve 1 kase yoğurtla yine bozdum düzeni:1:

Back
X