eşimin pek vaktı olmuyor malesef, ben ucretsiz izne ayrılınca ekstra calısmak zorunda kaldı. ona da kıyamıyorum. cok yorgun oluyor. kızımla tek basımayım yani onun pek faydası yok bize.oyle olunca duzenli spor da zor oluyor... 14 aylık kızım, bir de yeni yeni yurumeye calısıyor. onunla mesgulum sureklı. uykuları cok duzenli değil. bazen 9 da yatıyor bazen gecenin ikisini ucunu buluyor uyuması. o duzene girse ben de giricem.
Cocuk büyütmek zor valla birde düzen olmayinca... Ben akşam spor yapinca kizimda uyanik olunca hep yanima geliyor bakip bakip gidiyor sürekli görsen.....
Sende firsat buldukca yavaştan başlarsin spora yada bak havalarda isiniyor al kizini koy bebek arabasina yürüş yap o bile fayda eder :)
Allah kolaylik versin hepimize kizlar ... ben gene iki erkek cocugu ile bütün gün kosturup duruyorum anam yetisemiyorum valla onlarin enerjisine :)
Cocuk büyütmek yetistirmek hakikaten zormus simdi annecigimi daha iyi anliyorum ;-)
Asi arkadasima katiliyorum canim bebek arabasi ile bol bol yürüyüs yap hem uyku düzeninede iyi gelir iyi biliirm o düzensizligi büyük oglumdan ;-)
Cok zor... bu arada emzriyormusun kizini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.