Süper ucundan olsun görmüşsün pazartesine daha cok var...Valla çok tok oluyorum hemde vitamin olsun die salatamın içine yeşil mercimek falan atıyorum hem çok lezzetli oluyo hemde çok yiyemediğim için en azndan vitamin oluyo ama bide üst üste çorba oldu menümdede ondan az bugün tavuk yicem mesela veee 5 li rakamları ucundan da olsa gördüm kııızlaaaarrr çok mutuyumm![]()
Benden birden düşüş oldu bende sevincliyim :)) 62 küsürdeyim bakalim pazartesine 62 olurmuyum
Bak benimde durmuştu hafta sonu ara verip bol yedim ve şuanda tıkır tıkır gidiyor şaştim gerci 1 kilo geri almiştim ama olsun 62 küsürleri görmeye başladim :)Sütü bende hic sevmezdim ama dedigin gibi alıstım bide esim sagolsun ic bak cok guzel diye diye alistirdi beni :)
Bende kaloriyi biraz yükselteyim derken takılı kalıcam galiba 55.5 te anaam bi göremedim hala 55 i :)))
Bu arada senin leslie 3 mil. denedim az önce 15 dakikada mahvoldum ama super bisey sanirim bu aksam 47 dakikayi tamamlicam ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet leslie yorucu baştan yavaş hareket ediyorsun ama sonrasindan yoruluyorsun valla :))
Ben iki gün yaptim ve her yerim agrimaya başladi demek ki etkili !!!
Dünde koşu bandina bindim.
Bende bugün leslie yapa bilirim mesela
Hafta sonu kinder süt dilimi yiyecem ara olarak dişarda olcam zaten bütün gün. Hep sen yiyon birde ben tadina bakayim unutmuşum tadini :)))