ya bak 800 kalori çok az ona iyi demem de (ömür boyunca bu kadar az yemeyeceğin için metabolizmanı bu kadar aza alıştırma) 300 gram aldım diye de üzülmek doğru değil. o alınan kilolar aynı hızla gidecek sen kendinden eminsin sonuçta sudur o suuuu. hakikaten su alıyor vücut. önceki gün hamur yedince şişiyor, turşu yedinse su tutuyor, şalgam suyunun kaorisi sıfıra yakın ama vücutta su tutturuyor. hatta bağırsakları çalıştırsın diye içtiğimiz biberiye çayı veya akşam sakinleştirsin diye içtiğimiz papatya çayının bile su tuttuğunu düşünüyorum. Tecrübelerim bunlar. ne zaman o bitkieri akşam içsem sabaha + çıkıyorum. hergün tartılmayı alışkanlık haline getirmiş biri olarak tartılıyorum madem boşuna moralim bozulmasın diye eve vücut analiz cihazı aldım. bu arada profesyonel cihazlar 5-10 milyar öyle bişey değil.ev tipi benimkisi. Profesyonel cihaz üreticilerinin ev tipi ürünleri...İlk cihaz Omronundu dünyaca ünlü bir marka hakikaten kiloyu da çok net ölçüyor ama yağ ölçüm hesabı bana göre iyi değildi, diğer cihaz tanita önceki ürünleri ev tipleri bile pahalıydı omrondan memnun kalmayınca tanitayı da aldım 200 lira civarı.
Tanita omron gibi kilo konusunda iyi değil , fayans değiştirince eğim fark ediyor kilo değişiyor, dolayısıyla yağ ölçümü de bozuluyor ama ben hangi fayansta doğru ölçtüğünü biliyorum ve hatta bunu da omronla kontrol ediyorum. yani anlayacağın karşında kilo ve yağ ölçümünü psikopatça yapan biri var

gün içindeki oynamaların ne kadar anlamsız olduğunu gördükten sonra tok karna ölçümü bıraktım şimdi sadece sabahları 1i kontrol amaçlı 2 cihazla tartılıyorum o kadar

sen yediklerinden eminsen bir gün tartıda 300 gr. fazla gördüm diye üzlme. bu gün de muhtemelen açık büfe kahvaltıda yediklerin yüzünden kilon artar ama sonraki gün dikkat edersen düşmeye başlar. belki de bu gün kahvaltıda yediklerin bağırsaklarını çalıştırı wc ye çıkarsın yatrın eksşilmiş bile olursun.
Bu arada wcye çıkamıyorum diyen sen değil miydin

uzun zamandır wc ye çıkamıyorm diyen biri için fazla açıklmalı bir mesaj oldu, çünkü sadece bağırsak problemin bile bu +300 gramı açıklar