- 23 Ağustos 2009
- 639
- 300
- 158
merhaba yastokat hoşgeldiniz :) kaç kilo olmayı hedefliyorsunuz, bence ilk adım olarak bir hedef kilo belirleyin ve bir zaman belirleyin.Ben başlaken yılbaşına kadar vericem demiştim.Siz de yılbaşı yada sevgililer gününü fln secebilirsiniz :)ve burayı takip ederseniz günlük ,inanın çok motive ediyor, ben ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan diyet yapıyorum .Kilo verme işini eglenceli hale getiyor burası:)uvvv..burdaki hanımlar ne kadar da azimli özellikle xnazx 82 den 57 ye inmişş süper ya...tebrikler valla...sendeki azimden acıkta bana vermesini diliyorum allahtan..bende dün katıldım yeniden zayıflamak isteyenlerin arasınaeskiden zayıftım 36 beden giyiyodum evlendiğimde.sonra doğum kontrol hapı şu bu derken...bide çocuk...ohh oldummu 75 .çocuk 2,5 yaşında ama ben 69 da çakılı kaldım...zayıflamam gerek..kendimi hiççç sevmiyorum..her yanımdan yağlar pörtlüyoo.boyumda 160.sizin gibi zayıflayanları göreyim gaza geleyim diye bu gruba girdim...inşallahh bende zayıflayacam!sabah kepekli ekmekle tost yedim,5 zeytin bide şekersiz çay....öğlene balık var menüde çok az yağda tavada kızarmış balık salata bir dilimde ekmek inşallah yiycem..ama asıl mesele benim akşam yemeğinden sonra başlıyo zaten...dün azmettim yemedim amaa başımın ağrısından döndüm durdum yatakta..uff yaa.eşimde söyleniyo üstelik.o maşallah çok azimli kimse ona 36 yaşında demez yani adam hala fit..bide bana bakk göbek önden basenler yandan belim bile yağlandı....uff yaaa
1.60 a 69 kilo öyle çok çok da fazla bir kilo değil ki, hamilelikten sonra çoğu arkadaşımız kilo almış ,ayrıca eşiniz ne hap kullandı ne doğum yaptı tabi fit olur :)) Kendinize bu kadar yüklenmeyin.Eminim böyle de güzelsiniz ama daha zayıf bir halde olmak istiyorsunuz artık,öyle de güzel olursunuz.