- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
selam kızlar bende yaklaşık 11 gün önce diyete başladım. ama aç kalmadan:)diyete başladığım 69 kg dım.şimdi ise 64.5kg mım ve çok mutluyum.çünkü daha önce diyet yapmayı çok denedim ama beceremiyor hemen pes ediyordum.çünkü sadece aç kalınca zayıflanır sanıyordum.şimdi ise yağı, şekeri,ekmeği kestim ve çok rahatım. tek kesemediğim şey tuz....birde öğlen ve akşamları lahanadan çorba yapıp içiyorum.sabahlarıda içmek istiyorum ama pek canım istemediğim için elma yiyorum . pazar sabahalrıda yarım yağlı peynir domates salatalık ve haşlanmış bir yumurta yiyorum.akşamları 8 den sonra tek yediğim şey 1 meyve. günde bir fincanda 1 çay kaşığı kahveyle yarım yağlı süt içiyorum hem vücudumun calsiyum ihtiyacını karşılıyorum hemede alışkanlığım olan kahveyi.neyse ok uzattım galiba ben böyle devam etmeyi düşünüyorum 10 günde 4.5 kilo vermek hiçte fena değil ne dersiniz. tabi bu arada evde sürekli spor yapıyorum. günde 30dk da yürümeye çalışıyorum. umarım sizede faydam olmuştur...bakalım ne kadar zamnda istediğim kiloya ulaşacağım hedefim 58kg....görüşemk üzere...