60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet içildigini duymuştum ama senin ne için kullanacagını bilmedigimden sordum..ama ben pek sevmiyorum hint yagı falan aslında tırsıyorum gebe kadının biri içmişte bebegi erken dogru ve öldü..allahım evlerimizden uzak olsun..onun yerine başka şeyler yap kilo vermede faydası olacagını sanmam sadece bagırsak ları boşalttıgı için kilo verildigi sanılır birazcık ibrede degişiklik oldugundan..onun yerinde zeytin yagı iç...

hamilelrin kullanması sakıncalı zaten prospektüsünde yazıyor
kabızlık sorununu ortadan kaldıran bi yag zeytinyagı gibi degil
detoks diyetlerdede kullanılıyor
kilo verdirmesi masum müsil diyorlar adına kişiye rahatsızlık vermeden bagarsaklar boşaltıyor burda bi arkadaş yazmış ona bakabilirsin açıklaması var ama sen bebk düşünüyomuşsun içme

kızlarrrr bu gun kahvaltı ekledim menumeee cokacimcoook
2 dilim lifli ligt çıtır biskuvi
5 dilim eeti form biskuvi
ve yarım K bar (45 kalori)
ve yeşilçayy :utangac:

bide aranızda patates yiyen varmı ne kadar yiosunuz yiosanızda merak ettim ben cesaret edemıom yemeğe yaa

bende 63 kiloyum dün 4 tane tartıda tartıldım
bi arkadaşta 65 çıkmıştım moralim yerine geldi biraz
boyum 178

bu şekilde zayıflamak çok saglıksız
böyle kilo verirsin evet ama hem saglıgından olursun hemde verdigin kiloları geri alırsın

süt yogurt peynir yumurta yemek hiç biri yok
ayrıca lıght ürünleride çok fazla tüketmek bişey degiştirmez
onların sadece şeker oranı azaltılmış üzerinde yazar zaten

merhaba kızlar nasıl gidiyor diyetler
ben bu gün soğan suyuna başladım sabah kahvaltıdan önce kaynattım ve içtim :içelim:
tadı içilemiyecek gibi deil ama faydaları bilinince tadı süper bile olabiliyor :jeyyar: öğrendiğim kadarıyla
soğan başlıbaşına doğal antibiyotik
iltihap sökmede faydalıymış
adet söktürüyormuş
zayıflamada yağ yakımında etkiliymiş,ödem attırıyormuş
bağırsağı düzenliyormuş
iştahı kesiyormuş
aklımda kalanlar bunlar yapmak isteyenler diyet grupları başlığının hemen altındaki başlıkta soğan suyuyla zayıflama topiğine bakabilirler benim ilgimi çekti ve bugün başladım psikolojikmi bilmiyorum iştahım gerçekten yok açlık hissetmiyorum
daha önce deneyen arkadaşlarımız varmı deneyimlerini paylaşırsa bizi bilgilendirmiş olur şimdiden teşekkürler

aman sogan suyu zor oluyor ama işte kesinlikle yapamayacagın bir şey degil bende ılıkken içebiliyorum burnumu sıkıp bitne kadarda açmıyorum mümkünse açmadan önce ya başka bir şey içerken yada agzıma birşey attıktana sonra açıyorum burnumu..bende pko için içmiştim akşamları 10 gün boyunca...

şuanda reglim peki bu yagı nasıl içiyorsun tadı nasıl ishal karın agrısı yapmıyormu?

bide hint yağından bahsedilmiş kızlar bunu emar çektireceğin zaman bir gece önceden içmeni söylerlerki mideni bağırsağını tamamen boşaltsın diye hint yağı diyette kullanılırmı ya hem bağırsaklarınızı mahvedersiniz hemde yediğiniz herşey hemen atılacağından vitaminsiz kalacaksınız hemde durmadan acıkacaksınız yani bu hiç sağlıklı bişe deil zayıflamaya çözüm deil yinede siz bilirsiniz

bide hint yağından bahsedilmiş kızlar bunu emar çektireceğin zaman bir gece önceden içmeni söylerlerki mideni bağırsağını tamamen boşaltsın diye hint yağı diyette kullanılırmı ya hem bağırsaklarınızı mahvedersiniz hemde yediğiniz herşey hemen atılacağından vitaminsiz kalacaksınız hemde durmadan acıkacaksınız yani bu hiç sağlıklı bişe deil zayıflamaya çözüm deil yinede siz bilirsiniz

önyargıyla yaklaşma lütfen canım
hint yağını kullanmış ve bağırsak düzensizliğine çözüm bulmuş biri olarak bu sözlerini önyargılı buluyorum
müshil etkisi yapmıyor ki hint yağı, sadece düzensizliği gideriyor
haa abartıp da kaşık kaşık içersen bile bile lades demiş olursun, o başka
ben 1 tatlı kaşığı içtim ve ertesi gün tuvalete çıkabildim
hiçbir şekilde gaz sıkıntısı ya da ishal durumu yaşamadığım gibi, yemeklerden uzun süre sonra tuvalete çıkabildim şutarafagitti

aman sogan suyu zor oluyor ama işte kesinlikle yapamayacagın bir şey degil bende ılıkken içebiliyorum burnumu sıkıp bitne kadarda açmıyorum mümkünse açmadan önce ya başka bir şey içerken yada agzıma birşey attıktana sonra açıyorum burnumu..bende pko için içmiştim akşamları 10 gün boyunca...

şuanda reglim peki bu yagı nasıl içiyorsun tadı nasıl ishal karın agrısı yapmıyormu?

hint yağından bahsediyosun herhalde mavicim kesinlikle tavsiye etmiyorum emar çektirmeden icmistim tadı berbat mide ve bagırsak temizledigi icin karın agrısı daa ishaldee yapıyorr

önyargıyla yaklaşma lütfen canım
hint yağını kullanmış ve bağırsak düzensizliğine çözüm bulmuş biri olarak bu sözlerini önyargılı buluyorum
müshil etkisi yapmıyor ki hint yağı, sadece düzensizliği gideriyor
haa abartıp da kaşık kaşık içersen bile bile lades demiş olursun, o başka
ben 1 tatlı kaşığı içtim ve ertesi gün tuvalete çıkabildim
hiçbir şekilde gaz sıkıntısı ya da ishal durumu yaşamadığım gibi, yemeklerden uzun süre sonra tuvalete çıkabildim şutarafagitti

sürekli mi kullanıyosunn??

hcr koçum nerelerdesin yaa daha dogrusu koçlugumu kabul ettinmi onuda bilmiyorum ama..bende bugün içsemmi diye düşündüm de..ama topraksuda karın agrısı yapıyor diyor anlamadım ben..ya bu hint yagı şu bildigimiz aktarlarda satılanmı ben daha önce almıştım saçıma sürmek için oldu biraz o olurmu başka bir şeymi bu?

sürekli mi kullanıyosunn??

hayır sadece 1 kere içtim mirmirmirmir

hcr koçum nerelerdesin yaa daha dogrusu koçlugumu kabul ettinmi onuda bilmiyorum ama..bende bugün içsemmi diye düşündüm de..ama topraksuda karın agrısı yapıyor diyor anlamadım ben..ya bu hint yagı şu bildigimiz aktarlarda satılanmı ben daha önce almıştım saçıma sürmek için oldu biraz o olurmu başka bir şeymi bu?

canım şu saçlar için kullandığımız hint yağı
bende karın ağrısı falan yapmadı, dediğim gibi kaşık kaşık içersen karın ağrısı da yapar ishal de
koçluk için canım sen karar ver
benim bu hafta okulum başlıyor, yani sadece haftasonları internete girebileceğim
yararlı olur muyum sen karar ver, bana göre sorun yok :1hug:

cnm bende hafta içi daha çok burdayım hafta sonu pek gremiyorum evde baglantıda sorun var belkide iptal ederiz baglantıyı belli degil..tamam o zman cnm sagol yinede..

merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm :)))))

kızlar kaç gündür internetim yok ve akşam bakmaya gelecekler ama merka etmeyin asla diyeti bırakmadım kızlar.

topraksuuucum cnm benim nasılsın ya seni özledim göremesemde yazışmayı yaneeeeeee....

Tekrar merhaba ;
Öğle yemeğini az önce yedim.Bir fincan çorba ve bir adet çavdar peksimeti,inanılmaz tok hissediyorum şuan...:)
Akşam da kuru fasulye var evde.Acaba 3 kaşık kadar yesem nasıl olur?

Back
X