60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar merhaba ;
Öğle yemeğini az önce yedim.Bir fincan çorba ve bir adet çavdar peksimeti,inanılmaz tok hissediyorum şuan...:)
Akşam da kuru fasulye var evde.Acaba 3 kaşık kadar yesem nasıl olur?

4 yemek kaşığı susuz tarafından ye şekerim diyetisyenimin tavsiyesiydi,yemeğin yağı suyunda olduğuı için susuz tüketmeye çalış

saat 4 e geliyor ben hala aç değilim gerçekten ilginç bir durum bu arada çay içiyorum bitki çayı ve öğlen bi kepçe çorba küçük bir tavuk derisiz ve 2 kase cacık yedim çokmu acaba sizinkileri okudukca çok gibi hissettim :utangac:

arkadaşlar mrb.bende aranıza yeni katıldım.kilom 69 boyum 1,65.hersene kiloma 4-5 kilo eklendi ve bu hala geldim,:(((
dün spor salonuna yazıldım ve elimde 1200 kalorilik doktordan aldığım bi diyet listesi var.ama kendime kilo verebileceğim konusunda güvenim az.
birlikte hareket edersek umarım kilo verebilirimmmmmmmm
tüm diyet yapanlara kolay geslisin

saat 4 e geliyor ben hala aç değilim gerçekten ilginç bir durum bu arada çay içiyorum bitki çayı ve öğlen bi kepçe çorba küçük bir tavuk derisiz ve 2 kase cacık yedim çokmu acaba sizinkileri okudukca çok gibi hissettim :utangac:

Aslında bende sizin gibi beslenmek isterdim.Aancak çalıştığım yerde yemek sııkıntısı yaşıyoruz.Fast food yada bisküviden başka seçenek yok:sm_confused:
Bu yüzden mecburen evden getirebildiğim kadarıyla idare ediyorum.Ama o da kısıtlı işte hazır çorba ,peksimet yada en götü ihtimal peynir ekmek:utangac:

herkeze teşekkür ettm hoşgeldin msjları için.

kendimi çok iyi hissettim aranıza katıldığım için.

kadınlarklübünede yeni üye oldum.

umarım başarırız bu işi.buarada benim yaşım 28 .

dün akşam 7 den 8:30 a kadar spor yaptım.ama akşam gelince çukulata yedim:(

nolucak benim sonum.nası motive olucam bu işe:((((:çok üzgünüm:

herkeze teşekkür ettm hoşgeldin msjları için.

kendimi çok iyi hissettim aranıza katıldığım için.

kadınlarklübünede yeni üye oldum.

umarım başarırız bu işi.buarada benim yaşım 28 .

dün akşam 7 den 8:30 a kadar spor yaptım.ama akşam gelince çukulata yedim:(

nolucak benim sonum.nası motive olucam bu işe:((((:çok üzgünüm:

sıkma canını verirsin burası insanı çok motive ediyo insanların yediklerini görüyosun sen daha az yediysen yada çok yediğin halde kilo verdiysen bu diğerlerine azim oluyo şahsen ben öleyim diğerlerini bilemem ama tahminim bu yönde azıcık sabır bu kadar sositosositosositosositosositososito

bu arada arkadaşlar ben normal diyetimin yanına beşi bi yerde çayada başlicam olmuyo iş yerinde hareket yok oda etkili olur bide üstüne sauna belt kemer aldımmı ooooo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: ayyy heyecanlandım bak şimdi gördünüz mü delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaarrr delikafadulden

sizin önerilerinizi göz önunde bulundurarak bu akşam ki yemeğimi yazıorum canlarımm :

2 küçük tabak sebze yemeği (deişik sebzeler ama)
biraz tavuk
salata
ve tatlı (sanırım :tomato: :oklava: :mymeka: bunları hakettim ben )
ve bol bol su içtim

bu menumu nasıl buldunuz kızlarr :teselli:

sizin önerilerinize önem veriorum bunu unutmayınn ... yerimseniben

kızlaarrr delikafadulden

sizin önerilerinizi göz önunde bulundurarak bu akşam ki yemeğimi yazıorum canlarımm :

2 küçük tabak sebze yemeği (deişik sebzeler ama)
biraz tavuk
salata
ve tatlı (sanırım :tomato: :oklava: :mymeka: bunları hakettim ben )
ve bol bol su içtim

bu menumu nasıl buldunuz kızlarr :teselli:

sizin önerilerinize önem veriorum bunu unutmayınn ... yerimseniben

aferin ayçacım akşam yemegin süper Şeniz
böyle ol kahvaltını yap her sabah ama i dilim kepekli ekmek ye kızartama yeme
öglende yemek ye aç kalarak zayıflamak saglıgını tehdit eder:kahve:
inşallah hepmiz kilolardan kurtuluruz:oklava:
ne tatlısı yedin bakalım ona göre spor yaptırcamdelikafadulden

aferin ayçacım akşam yemegin süper Şeniz
böyle ol kahvaltını yap her sabah ama i dilim kepekli ekmek ye kızartama yeme
öglende yemek ye aç kalarak zayıflamak saglıgını tehdit eder:kahve:
inşallah hepmiz kilolardan kurtuluruz:oklava:
ne tatlısı yedin bakalım ona göre spor yaptırcamdelikafadulden

beğendiğine sevindim cnm hihoyyyt
kahvaltıyıda duzeltem söz kaydirigubbakcemile3
şeeyyy eee nasıl desem ben fıstıklı kadayıf yedim :utangac:
ee cezam nese razıyım yada sporum :sm_confused:

selam kızlar
aranıza yenı katıldım.delırmek uzereyım bu kılolar ustume yapıstı gıtmıyo yaf:D
su an 62kıloyum.yarından ıtıbaren guzel bır dıyete baslıyorum.gecen sene 56yı gormusken tekrar kılo almak ne acı bısı:( ee neler yapıcaz bıraz anlatırmısınız

:uhm:
merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm :)))))

kızlar kaç gündür internetim yok ve akşam bakmaya gelecekler ama merka etmeyin asla diyeti bırakmadım kızlar.

topraksuuucum cnm benim nasılsın ya seni özledim göremesemde yazışmayı yaneeeeeee....

merhabalar canım inan bende özledim Şeniz seninle yazışmayı nasılsın canım bebişin :emir_bebek: nasıl okumuşsundur bugün soğan suyuna başladım birsürü faydası varmış internet sorunun akşam çözülür inşallah bebişini öp yerime

hayır canım hiçte çok deil
canım senin beynin zayıflama kararını çok güzel algılamış maşallah :nazar:çok iyi gidiyosun

Aslında bende sizin gibi beslenmek isterdim.Aancak çalıştığım yerde yemek sııkıntısı yaşıyoruz.Fast food yada bisküviden başka seçenek yok:sm_confused:
Bu yüzden mecburen evden getirebildiğim kadarıyla idare ediyorum.Ama o da kısıtlı işte hazır çorba ,peksimet yada en götü ihtimal peynir ekmek:utangac:

aaybiscim çantana meyve,yada küçük bi kavanozda yoğurt diyet biskivilerdende koyabilirsin atıştımalık yani a.s.a.s.

selam kızlar
aranıza yenı katıldım.delırmek uzereyım bu kılolar ustume yapıstı gıtmıyo yaf:D
su an 62kıloyum.yarından ıtıbaren guzel bır dıyete baslıyorum.gecen sene 56yı gormusken tekrar kılo almak ne acı bısı:( ee neler yapıcaz bıraz anlatırmısınız

hg canım arkadaşım .. :1hug: hepimiz gusel gusel diyetlerimizi yapıp ogun neler yaptığımızı buraya yazıoruz vee eğer kuralları bozan varsa bunları alıo :oklava: :tomato: :mymeka:

mesela ben az yediim için surekli uyarı alıorum ama duzeltıorum yavaş yavaşş inş istediğimiz kilolara kavuşuruz canm :lepi:

bugün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook

sabah aç karnına bi büyük bardak soğan suyu
kahvaltı: yarım paket eti form,2 kk peynir
ara biraz kırmızı fıstık
bir kase şehriye çorbası
akşamda: bi büyük levrek(fırında) ve bolca roka salatası
az şekerli çay
final: soğan suyu

iyi akşamlar a.s.

bugün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook

sabah aç karnına bi büyük bardak soğan suyu
kahvaltı: yarım paket eti form,2 kk peynir
ara biraz kırmızı fıstık
bir kase şehriye çorbası
akşamda: bi büyük levrek(fırında) ve bolca roka salatası
az şekerli çay
final: soğan suyu

iyi akşamlar a.s.

evt cnm aferin sen bu işi başarıcaksınn o yuzden bunlar sana a.s.
ayy o soğan suyunu nasıl içiosun ama yaa kıyamam yazık gerçi tadını bilmıorum belki okadrda kötu deildr

gerçekten beğendinmi canımm :utangac: teşekkur ederimm Şeniz

evet canım kısa ve net anlatmışsın gayet anlaşılır kaydirigubbakcemile5
soğan suyunuda ilk defa bugün içmeye başladım tadı içilemiyecek kadar kötü deil zorlananlar içine limonda sıkabiliyorlarmış

bunlada sana canım a.s.a.s.

arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 69 kiloyum boy 172 ben 5 yl önce diyetisen yardımıyla 58 e düşmüştüm tabi 5 yıllık bi zaman zaafında aldım kilolarımı geri her neyse o yıllardaki listelerimden birini uyguluyorum sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir öglen bi kase corba ikindi 3 etiform limonlü bisküvi bir mandalina akşam 4 yemek kaşığı sebze yemeği 3 kaşık pilav gece bi meyve elma armut portakal veya muz ben muz yiyorum tatlıya cok düşkün olduğm icin tatlı ihtiyacımı muzla gidermeye calışıyorum

arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 69 kiloyum boy 172 ben 5 yl önce diyetisen yardımıyla 58 e düşmüştüm tabi 5 yıllık bi zaman zaafında aldım kilolarımı geri her neyse o yıllardaki listelerimden birini uyguluyorum sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir öglen bi kase corba ikindi 3 etiform limonlü bisküvi bir mandalina akşam 4 yemek kaşığı sebze yemeği 3 kaşık pilav gece bi meyve elma armut portakal veya muz ben muz yiyorum tatlıya cok düşkün olduğm icin tatlı ihtiyacımı muzla gidermeye calışıyorum

hg hayatım gerktende tatlıya bende çok duşkunum nolcak halimiz :1no2: ama ne gusel işte daha önce diyetisyene gitmişin uygulamışın şimdide aynı yolu deene ozamanki gibi olmaz belki ama yapmaya çalışş burda hepbirlikte el ele vererek yapacaz u işi hayatımm hepimize kolay gelsinn kaydirigubbakcemile4

bu arada ben biras önce oğlum yerken çok kuçuk tavuk parçası yedimm ama kendi cezamı verıorum :mymeka:

Back
X