mrb herkeze
ben dün baya kabahat işledim.akşam telafi etmeye çalıştım ama...

dün değil önceki gün iş yerine baklava geldi ve ben yemedim
ama gel gelelim dün kalan baklavalardan 2-3 tane hüplettip(tereyağlıydı) dayanamadım:çok üzgünüm:
daha bitmedi akşam eve gittiğimde bi baktım börek pasta var.azıcık ondan azıcık bundan derken 1 tabak pastayıda hüplettim:çok üzgünüm:
ama ben hatamı biliyorum kahvaltımı çok geç yaptım.10 falandı.öğleyinde yemedim doğru dürüst.akşamda çok acıktım tabiii.bunlarn hepsini yedikten sonra acayip bir vicdan azabı yaşadım ve doğru spor salonun yolunu tuttum."senmisin bunları yiyen al sana kırbaç" hesabı attım kendimi yürüyüş bantına attım.rampayı 4.0 yaptım ve 6.0 da çok ritmik yarım saat rampada yürüdüm.sonra "bu daha sana az" dedim 10 dk çok hızlı bisiklet çeviridm.daha sonra "bunlar sana az bile sen daha fazlasına müsteaksın" diyerek 30 dk eliptik(diğer adı twist galiba) bisiklet kullandım.nerdeyse kalp krizi geçirecektim.her yanımdan ateş fışkırdı.Sanırım toplam 300 350 kalori harcadım.pastaları yemesi 5 dk sürdü.ama ertitmesi 1,5 saat:uhm:
kendime öyle bi ceza verdimki ...bidaha baklavamı, pasatamıııı amaaaaaaannn Allah korusun
Allah kendi hışmımdan kendimi korusun:):Saruboceq: