canım hoşgeldin kabul etmek ne demek bizler deneyimlerini paylaştıkça sen mutlu oluruz . . .
teşekkür ederim cnm ben de sizlerle paylaşmaktan çok mutlu olurum a.s daha benim çocukluğum ergenliğim hep kilolu geçti daha önce zayıfladım ama sonra tekrar aldım kızlar çok dikkat etmek gerekiyor yaa ben zannettim i bi daha almayacağım kiloları 15 yaşımdaydım o zaman cahillik işte ama en son geçen seneye kadar kiloluyum ama böyle de mutluyum diyordum ama öte yandan insanların bakışları rahatsız ediyordu yolda yürürken herkes bana bakıyor gibi geliyordu yine incecik arkadaşlarımı gördükçe de moralim bozuluyordu ben de 2008 yazı 73 kilodan 60 kiloya düştüm arkadaşlarım,akrabalar çevremdeki herkes çok şaşırmıştı.Bu kız böyle kalır değişmez diyorlarmış meğer:çok üzgünüm: ama onları yanılttım yürüyüş ile verdim kilolarımı

Geçen hafta 62 kilo oldum kızlar arada olabiliyor kolay değil yıllarım kilolu geçti hep benim ama spora devam ediyorum az az ve sık sık yiyorum böylesi daha güzel inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ama sağlığa aman dikkat aç kalmayın sakın şimdilik hepimize kolay gelsinhihoyyyt