- 7 Haziran 2009
- 1.470
- 4.082
- 658
Evet canim yabanci Polonyali. Ya aslina bakarsin yabanci turk hepsinde iyisi de kotusu de var. Burda da var benim burali arkadaslarim sevgilileri 5 para etmez olanlar ama tabi iyileri de cok var, aileye cok onem veriyorlar. Herseyden once es geliyor genelde. Aileden , arkadastan herseyin ustunde esi tutuyorlar aslinda oyle de olmasi lazim cunku 7/24 esin/sevgilinle berabersin.
Çok haklısın insanın iyisi kötüsü meselesi var aslında. Ama türkiyede erkekler o kadar el bebek gül bebek büyütülmüş ki her şeyi kadından bekliyor, kadın evde yemek yapacak temizlik yapacak çalışacak çocuk bakacak adamı ve ailesini eyleyecek. En çağdaş eğitimliler de bile bu roller bu şekilde bekleniyor. Aileler çok giriyor işin içine vs. Yani dünyanın en iyi adamını da alıp bu kadar şımartırsan bozulur, kadın erkek ilişkilerinin temelinde problem var. Kadınlar mesela bağımsız değil, hep bir otoriteye bağlı babiş kociş.. avrupa’da 18 yaşında çıkar herkes kendi hayatını kurar, erkekler kadına böyle davranamaz mesela benim tecrübe ettiğim.
Adanalidan sasmicaksiniz kizlar. Adam hasta grip olmus evde yatiyor ne yapayim ne istiyorsun diyorum sebze turu yemekleri kastederek, o ise et turu seyler yesem iyi olurum aslında hamburger mi yesek akşama diyor :) neyse kofte patatesle kandırdım. Bunu herhangi bir memleketli adamdan duymak zor olabilir :))
Birde yulafli bir kurabiye yapıyorum iyi olursa tarif atarim.
Kurabiyenin tarifini bekliyoruzzz