- 7 Haziran 2009
- 1.416
- 3.950
- 658
hanımlar bu arada spor durumları nasıl ? pilatese başlayanlar vardı evde spor yapanlar? nasıl gidiyor
Onlardan biri benim, reformer pilatese başladım ama 1 ders gidebildim bu yanak ameliyatından

Bişektomi diye geçiyor kızlar, yanağın içindeki yağları alıyorlar, 1saatlik bir ameliyattı, 2 gündür sulu ve yumuşak şeyler yemeye çalışıyorum, yediklerime çok bakamıyorum, buzlarla sarılı oturuyorum yatıyorum hep

Evde yapmak isteyenlere ebru şallı bacımızın 2 haftada süper skinny , 3k videoları vardı, bu forumda da baya konuşmuştuk, onlar baya etkili..bende haftada 2 pilates ve yürüyüşlere devam. evde de spor yapayım istiyorum bakalım artık evde nasıl birşey yapıcam
Sağol canıım aynen öyle çok efor harcıyorum ama daha fazlası gerekiyo sanırım. Daha doğrusu sabır gerekiyo hayatımda ilk kez düzenli spor yapıyorum bu zamana kadar hep az hareketli bi insan oldum dolayısıyla bacakların kalınlaşması normaldi.
2 ayda hemen manken gibi bacak beklemiyorum zaten en az 5-6 ay devam etmem lazım bakalım artık sabredicez
Ya aslında bacaklar için çok güzel videolar hareketler var ama bence incelme için en önemlisi tempolu uzun süreli yürüyüş ve bacakları gergin tutarak aç-kapat tarzı hareketler
Canım aynen ince bacaklar için çılgınlar gibi yürü, ben aşırı yürürüm havamda olduğumda ve kilo ne kdr alsam da bacaklarım hep ince kalıyor, spor hocasına sormuştum bunu, ilk sorduğu çok mu yürüyorsun olmuştu..
Merhaba, yoga ve meditasyonu evde nereden yapıyorsun, memnun musun?Merhaba arkadaşlar evde online yoga ve meditasyon dersinin 5.si bitti. Gece bebekler gibi uyuyorum. Gündüz okul çok yoğun bazen öğle yemeği yiyemiyorum. Haftaya da annemin ameliyatı olacak. Bakalım inşallah sonra daha düzenli yemek yerim.
Merhaba kızlar yorumları okudumda bende bebis istiyorum ama troid ve progesteron hormonlari ile alakali sıkıntılar yuzunden henüz olmadı
Ama bana doktorum troid ilacı verdi bunu kullancaksin dedi hatta hamilelik durumundada kullancaksin dedi
Allah gönlüne göre sağlıklı bebekler nasip etsin