60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

can09e can09e hayırlısı olsun canım bir dahaki aya yeni bir totemle bekliyoruz seni.

F Fikrus bende aynı durumdayım canım yemek yiyesim bile yok. bir karamsarlık sardı beni. niye olduğunu bilmiyorum. bence bir test yap akşama güzel haberini bekliyorum:)

Kötü birsey demedim canim önümüzdeki ay olur tutar totemin diye dedim. Niye kotu birşey diyeyim hemde böyle hassas bir konuda.

16.10.2018
sabah:
2 yumurta yarım küçük domates 1 dilim kaşar peyniri
2 fincan çay
öğlen: 1 kase yoğurt
ara öğün: 2 ceviz
akşam: yarım kase etli bezelye
raw + yeşilçay, amerikano (arkadaşlarla buluştuk )

1litreden fazla da su tükettim.

Kizlar herkese hayırlı akşamlar öncelikle:KK66:

Ben 2 bucuk haftalık hamileyim hala inanamıyorum:halay:
Synonyms Synonyms The Woman The Woman . can09e can09e
Tahminleriniz doğru çıktı:KK66:
Ayy çok mutlu oldum msjı görünce ne yapacağımı unuttum beğene mi basacaktım ne yapacaktım diye elim ayağıma dolaştı. mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin canım.:anneadayı::nazar:

Kizlar herkese hayırlı akşamlar öncelikle:KK66:

Ben 2 bucuk haftalık hamileyim hala inanamıyorum:halay:
Synonyms Synonyms The Woman The Woman . can09e can09e
Tahminleriniz doğru çıktı:KK66:
ayy süper bir haber buu, gözün aydın olsun canımm .. İnşallah sağlıklı gebeliktir, Rabbim tamamına erdirsin..
32.günümdeyim dedin, gelmezse cuma yaparım dedim 36.gün falan değilmisin? 5 6 haftalık olması gerekmez mi? kan sonucuna göre mi 2.5 haftalık diyorsun?

Cok teşekkür ederim kızlar :KK66: uğurlu geldiniz bana Synonyms Synonyms . The Woman The Woman

Bende cok şaşkınım 1 bucuk yil bekleyis bir suru tedavi sonrasinda mucize gibi geldi hala inamiyorum Rabbim dileyen herkese saglikli ahlakli evlatlar versin :KK66:
inşallahh canımm. bebiş olacak diye bizi bırakmak yok ama :)

ayy süper bir haber buu, gözün aydın olsun canımm .. İnşallah sağlıklı gebeliktir, Rabbim tamamına erdirsin..
32.günümdeyim dedin, gelmezse cuma yaparım dedim 36.gün falan değilmisin? 5 6 haftalık olması gerekmez mi? kan sonucuna göre mi 2.5 haftalık diyorsun?

Kanda hcg refenran aralığında 3 haftaliga uyuyor 1048 cikti hcg doktorda 2bucuk haftalik hamilesin dedi bana ben onun soyledigini soyluyorum suansa bir mercimek kadar bile yok ;)

Back
X