Arkadaşlar hepinize selamlar...Sabuncum bu sabah itibari ile gene kampa girmiş bulunuyorum,hafta sonu kilo konusunda hüsrana uğrayacağımı bilsem de önümüzdeki haftaya yatırımlarıma başladım.Ben olmasam da siz iyişallah bu hafta da kilo vermiş olursunuz..kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin babystar...Regl dönemi genelde her kadını maalesef aynı şekilde etkiliyor..Bol bol su içmeni tavsiye ederim.Bir de bu dönemlerde canım tatlı istediği zaman ben genelde ciklet ciğniyorum.Tabi tatlı olanlardan.Ben de işe yarıyor açıkcası..Kolaylıklar diliyorum...a.s.
bu arada ben bu gruba yenı katıldım.66 kg yım.hergun sabah aksam 40 ar dk yuruyorum toplam 8km yapıyor.onun dısında haftada 3 gun spora gıdıyorum.yedıklerıme bı ara dıkkat edıyordum ama sımdı edemıyorum.herkese bu yolda sonsuz azım ve basarılar dılıyorum
Hoşgeldin babystar...Regl dönemi genelde her kadını maalesef aynı şekilde etkiliyor..Bol bol su içmeni tavsiye ederim.Bir de bu dönemlerde canım tatlı istediği zaman ben genelde ciklet ciğniyorum.Tabi tatlı olanlardan.Ben de işe yarıyor açıkcası..Kolaylıklar diliyorum...a.s.