• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Annem bana özenmeye başladı iki gündür. Annem 84 kilo :(( Ben hep ona derdim gel beraber rejime girelim daha azimli oluruz. Yemeklerimizi aynı yeriz yarışırız diye istemiyordu ama gerçekten azmederse yapıyor istediği kadar kilo verebiliyor. Bir ara öyle azmettik ve annem 15 kilo vermişti nerdeyse. Dün akşam yürüyüşe çıkarken annem bana çok özendi grip oldu. Eve gelince "hasta olmasaydım bende sana takılıcaktım sen böyle inceldikçe benimde bişeyler yapasım geliyor" dedi. Annemin hastalığı geçsin oda aramıza gelicek inşallah.

eğer kedilerin yiyebilceği bişeyse kediye veriyorum, eğer bayatlamadıysa tazeyse komşuya veriyorum. bayatlamasına rağmen hala canım çekiyorsa kedide yemezse o zaman hemen çöpe döküyorum bir tek çöpten alıp yemem diye düşünüyorum :roflol:
Allah affetsin :Saruboceq:

hakoısın..
nebım kocam yemez artıkları hıç

tabagıuını sıyırmaz 1 parca ekmekle....
çocukken obez gıbıymıs...şimdı normal....13-14 yasına kadar öğrenmıs herseyı...meyve sever...artıklarını toksa yememeye çalısır...mıdem çöplukmu der...
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafadulden

bende bişey paylaşıyım paşlattımmı bilmiyorum ama eşim tanıdığım ilk günden bu yana bana ilk defa 51-52 olsan sana daha çok yakışır dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim delikafadulden

811.jpg
[/url][/IMG]

kizlar bunu cuma eklicektim ama firsat olmadi

ton balikli salata

Ton baligi yagsiz
100gr --------------------123 kcal yaninda istediginiz yesilligi ekleyebilirsiniz

ben nar eksisiyle tamamladim
afiyet olsun

Kızlar bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Annem bana özenmeye başladı iki gündür. Annem 84 kilo :(( Ben hep ona derdim gel beraber rejime girelim daha azimli oluruz. Yemeklerimizi aynı yeriz yarışırız diye istemiyordu ama gerçekten azmederse yapıyor istediği kadar kilo verebiliyor. Bir ara öyle azmettik ve annem 15 kilo vermişti nerdeyse. Dün akşam yürüyüşe çıkarken annem bana çok özendi grip oldu. Eve gelince "hasta olmasaydım bende sana takılıcaktım sen böyle inceldikçe benimde bişeyler yapasım geliyor" dedi. Annemin hastalığı geçsin oda aramıza gelicek inşallah.
ooooooooooooooooooooo
tebrık ederım...saglıklı yasam ıçın saglıklı beslenelım...sebzeeeeeeeeeeeee hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

hakoısın..
nebım kocam yemez artıkları hıç

tabagıuını sıyırmaz 1 parca ekmekle....
çocukken obez gıbıymıs...şimdı normal....13-14 yasına kadar öğrenmıs herseyı...meyve sever...artıklarını toksa yememeye çalısır...mıdem çöplukmu der...
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafadulden

benim kocamla öyle valla, yemeğin suyunu asla yemez,tabak asla sıyırmaz biraz kilo almıştı onuda hemen verdi ohhh ne iyi bu kocaların hali valla :mymeka:
ben diyette olmasam herşeyi yerim valla sositososito

ay o ne guzel salta...
bende akşamları salatasız sofra kurmuyorum...yoksa yemeklere saldırıyorum...salatadan yıyorum akşamları daha çok...

benim kocamla öyle valla, yemeğin suyunu asla yemez,tabak asla sıyırmaz biraz kilo almıştı onuda hemen verdi ohhh ne iyi bu kocaların hali valla :mymeka:
ben diyette olmasam herşeyi yerim valla sositososito

evet onların hormonları kılo aldırmıyor...bızım hormonlar "ye yeeee "dıyor bıze galıba..

kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum 62 kiloyum 1.56 boyunda 24 yaşındayım. evde çocuk bakmaktan iyice şişiyorum doğru dürüst spor da yapamıyorum . hamilelik kilolarımı çok kolay vermiştim. bu kış çok kilo aldım bana yardımcı olurmusunuz.hangi yöntemleri deniyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

Canım bu menü sanki biraz tehlikeli yani bana biraz fazla zayıf geldi . . .
Seni halsiz düşürebilir veya bağışıklık sistemini etkileyebilir . . .

canım valla yaklaşık 10 gün oldu bu şekilde besleniyorum ve halsizlikten ziyade çok enerjik bi haldeyim:) hafif hafif geziyorum yani :) bide o akşam ben 1 eti form yedim :) nescafeyle :)

Canımcığım tarifleri paylaşırsan çok mutlu oluruz bizlerde deneriz . . .

ilk tarifle başlıyorum kabak yemeyen kocam bile kabak yedi öyle söyleyim çoook güzel oldu :)uyduruk bişey ama cokacimcoook

önce yarım bardak kadar yeşil mercimeği güzelce haşlıyoruz.1 kaşık becel yağda 1 soğanı öldürüyoruz.üzerine bir acı biber birde domates doğruyoruz onlarıda soğanla kavuruyoruz.içine bolce nane,karabiber,pul biber döküyoruz.bi kenarda duruyo o.
sonra kabakları tam ortasından bölüyoruz.kayık şekline getiriyoruz yani ortadaki çekirdekler varya onları biraz alıyoruz.kayık gibi oluyo yani o.kayıyın içine mercimekli harcı koyuyoruz.tepsiye veya pilav tenceresi gibi çok derin olmayan bi tencereye diziyoruz onları sonra 1 kaşık salçayı sulandırıyoruz.(sırf renk olsun diye yapıyorum bunu isterseniz koymayabilirsiniz salça) kabakların yarısına gelene kadar su koyuyoruz tencereye.suya 1 tatlı kaşık light becel koyuyoruz.kabaklar pişene kadar pişiriyoruz.sonraaa üzerine sarımsaklı yoğurt döküp afiyetle yiyoruzzz cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

dedimya kabak yemeyen kocam bile 2 yane yedi :)

O yiyip kilo almayan tiplere bi gıcığım var kiiii tarifi zor ve ayrıca gerçekten her öğün aşırı yiyen ve klio almayan diye bi şi olduğuna da inanmıyorum yani o yiyip kilo almayanlarda bi yerde bi biçimde dengeliyorlar buna eminim . . . :1ninca:

o yiyip yiyip kilo almayanlardan 1 tane var bende ve gıcık ediyo beni ama harbiden deli gibi yiyo sinir şey yaaa :) şöyleki gece yataktan fırlıyo açım diye makarna yapıyo kendine en soslusundan oturup 2 tabak yiyo.her sabah kahvaltıda en az yarım ekmek yiyo ama bi görmeniz lazım yaaa.acaip sinir bozuyo :oklava: öyle hareketli bi hayatıda yok hatta çokta sakin bi işi var bütün gün pc başında yaşıyo.ama nasıl oluyoda öyle incecik kalıyo anlamıyorum.ben onun kadar yesem değil 70 rahat 100 olurum laelaelaelaelae

Can simidi topiğin % 80 inin derdi canımcığım umarım halledeceğiz . . .

:Saruboceq:

halletcez halletcez benimkiler daha doğrusu yan taraftakiler biraz biraz gitmeye başladı.ama biz can simidi İSTEMİYORUUUZZZ.biz simitsiz daha güzel yüzüyoruz kaydirigubbakcemile2

ya ben bi site biliyorum nivea body cd sininindirilebildiği ama site adresi veremiyoruz galiba :1no2:

Canımcığım tarifler için teşekkürler a.s. yenilerini bekliyoruz . . . Biliyorsun diyet yemekleri çeşitliliğinde çok büyük sıkıntı yaşıyoruz senin ve zaten yonciciğimin bu tariflerin ile bunu aşabileceğimize inanıyorum . . .

KIZLAR BU ARADA BUGÜN GİTTİĞİM İŞ GÖRÜŞMESİ SONUNDA OLUMLU SONUÇLANDI :)PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE YİNE İŞ KADINI OLUYORUM :teytey: VE ZAYIFLAMAYA DEVAM HATTA DAHADA HIZLANCAK ÇÜNKÜ DAHA HAREKETLİ Bİ HAYATIM OLCAK VE BEN ÇALIŞIRKEN YEMEK YEMEK AKLIMA GELMEYECEK hihoyyyt SABAH KAHVALTIMI ERKEN YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM VE ÇOK GÜZEL OLACAK kaydirigubbakcemile2 DARISI GERİ KALAN İŞSİZLERİN BAŞINAAAA kaydirigubbakcemile5

İYİ GECELER KIZLARRR

YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN CANIMCIĞIM . . .

kızlar günaydın a.s. bu sabah tartıldım gözlerim doldu valla 58.4 çıktım bulgur pilavıda yememe rağmen kilo vermişim delikafadulden ben insanlara kolay kolay alışamam bu topice çok alıştım burdanda gitmesem olur mu?? :asigim:

Cicişşşş hiç bi yere gidemezsin zatennnn . . .
kaydirigubbakcemile5

yaaa kafayı yicem sabahtan beri giremiyom siteye :kızgın: neler oluyo,problem ne bilen varmı???bu arada ne çok alışmışım size...biz gerçekten kocaman bi aile olmuşuz..yokluğuna dayanılmayan bi aile...

Evet motivasyon kraliçesi bende sorundan ötürü giremeyenlerdenim ve çok alıştığımı fark ettim . . .

bu sabah 61.5 geldim tartıda.1.5 kilo vermişim bu hafta.Çokk acelem var dışarı çıkıyorum...Hepinizi öptüm.Çizelgemi gelince değiştiricem...

Teprik . . . :hooray:

:icecream:Meyaba çilekli donduymalayımmm..:icecream:

İki gündür giremiyorum.. Tatil diye nişanlımla azıck gezdik sölemesi ayıp..kaydirigubbakcemile3
Bu arada kaçamak yapmadım.. sadece eşlik etmek amaçlı 2 kadeh içki içtim...:utangac:
Okadar da olur ama dimi kızlarrr...
Dün girmeye çalıştım aslında ama bağlantıda bir sorun vardı sanırım..

Neyse yeni gelenler hoşgelmişler.. Kilo verenler hepinizi teprik ederimmm...

Lunam ayrıca senide teprik ederim harikasın..:nazar:
Ben yarın sabah tartılcam bakiim kaç çıkıcam..

Bencede topik değiştirmeyelim biz 60 ın altına insekte.. Ben de burayı çok seviyorum.. Sabun, evli barklı, Yoncam, Beneklim, Lunam, Melekim,... hepiciinizi yahuu..ŞenizŞenizŞeniz

Bizlerde seni seviyoruzzzz Fulyacığımmmm . . .

:1hug:

Selam güzeller,yeni bir hafta umarım hepimiz için güzel sonuçlar verir.
Bu hafta söz verdim kendime 2 kg gidicek malum geçen hafta kaçamaklarla geçti :utangac: ama şükür kilo almamışım kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu sabah sporumu yaptım (30 dk)
Kahvaltı olarakta 1 dilim k.ekmeği,1 tane zeytin,2dilim domates,2 dilim salatalık
saat 10 gibi keten tohumlu yoğurt yiycem
Kolay gelsin hepimize a.s.

Spora başlamana sevindim gülüm . . .

kızlar konusunu açtım ama burdanda sizinle paylaşmak istedim

200 Gr lık bu paylaşıma bittim :asigim: çok yararlı teşekkür ediyoruz . . .

slm slm slm

canlar nasilssinizzzzz
ya ben 3 gündür hic giremiyorum nasil üzüldüm nasillll

ne hafta sonu yarismasi yapabildik ne bisey

neyseki kavustuk yine Flyy ben sabah 2 aksam 2 aliyodum hep

resimlerinizi gördümm cog begendim herkez azili masallah

sabun da giremedi sanirim

kizlar bu sabah doktora gittim kan verdim burad bir istah kesici damla var onun pesindeyim kac gündür ve nihayetttttttttttt dr dan koparabildim receteli bi ilacta ben bunla daha öncede 10 kilo kadar vermistim

ve

bugün karar verdim bu 65 kilo cok sinirimi bozuyo benim hazir damlamida elegecirmiskenn perhize basliyorum kizlar d-tox tarzi bisi dayanabildigim kadar sadece sebze suyu ve cay ,suyla durucam
kostum hemen laana suyu ( burda hazir satilio) doates suyu ve cesit cesit cay aldim kati bisey yemek yok doktorumun kontrolünde 10 gün bütün toksinlerden kurtulucam insallah bana sans dileyin kizlar kaydirigubbakcemile2 bunu becerebilirsem günde 300 gr kaybediliyor

Yoncicimmmmm . . .
Çok ösledimmmm . . .

735.jpg
[/url][/IMG]

kizlar bende resmimi koyiyim dedim insan 160 olunca tabi 65 kiloda böle duruyo :utangac:
kaydirigubbakcemile3

Canımcığımmmm Yonciciğim canımcığım kesinlikle ve tam tabiriyle fıstıksın yani şöyle ki bel kıvrımın gayet yerinde ki kilon sadece basende o da bir bayanı fıstık mertebesine yükseltecek ayarda yani bence hiiiiç kilo kaybetmesende şu halinle çoook şık çok orantılı çok şekersinnnn . . .
Saçlarınnn . . .
:asigim:​

şükür kavuşturanaaa...nasılsınız canlarım?.yazdıklarınızın hepsini okuyamadım :1no2: kilo verenlere kocaman tebriklerrr..
yeni gelenler hoşgelmişlerrr..
veee benim gibi yerinde sayanlar(dün 60 tım kızlar,ama daha öncede demiştimya 60 benim kırılma noktam;60ın altına hiiiç inemedim :1no2: )yılmak yok..hepbirlikte istediğimiz kiloya inmedikçe pes eden olursa...(neyaparımki??) KÜSERıM VALLA :):):):1closedeyes:

canim sicacik bisi yemek istiyor diyener buyurunnnn
825.jpg
[/url][/IMG]

lahana mantar kavurma
lahanalar ince ince dogrnir
mantarlarda dogranir
hafif suyla yumusayana kadar cevrilir icine aci toz biber konur
2 corba kasigi hazir mantar corbasi bir cay bardagi suyla sulandirilir
yemegimize eklenir kaynayinca sicak sicak servis edilir

toplam 100 kalori bile degil

zayıflamak istiyorum yemeden duramıyorum 2 yaşında oğlum var onunla ilgilenmekten spor yapamıyorum ona yedirirken bende arada götürüyorum yemekleri ama pantolonlarım zor kapanmaya başladığını görünce zonk etti hazirana kadar zayıflamak istiyorum ... siz zayıflamak için neler yapıyorsunuz...

zayıflamak istiyorum yemeden duramıyorum 2 yaşında oğlum var onunla ilgilenmekten spor yapamıyorum ona yedirirken bende arada götürüyorum yemekleri ama pantolonlarım zor kapanmaya başladığını görünce zonk etti hazirana kadar zayıflamak istiyorum ... siz zayıflamak için neler yapıyorsunuz...

Ben kendi adıma günde iki litre su içiyorum kesin. Düzenli yemek yiyorum. Sabah 9 da kavaltımı yapıyorum (minik sandwiç veya iki etimek biraz peynir domates, veya confleks) Ara öğün yiyorum 11 de. (bir meyve) 13:30 da bir kase çorba içiyorum. 15:30 da bir kase cofleks veya meyve veya leblebi yiyorum. 18:30 da yine az kalorili bişey yiyorum yine. Akşamda yine hafif bir yemek. Ben az az sık sık yiyerek metebolizmamı hızlandırmaya çalışıyorum ve sağlıklı besleniyorum. :)) Artık iki üç saatte bişey yemezsem çok acıkıyorum. :)) Üç haftada iki kilo verdim :))

Back
X