canim mecbur hizlanicam benim kardesler, teyzeler,arkadaslarim yakinlarim hepsi türkiyede 18 haziranda geliyorum 2 yil aradan sonra veeeeeee cogggg özledim senağlama
7 ay önce bebegim oldu hepsi beni sisko bilio 75-80 arasi filan ben demedimde emminim öyle bekliyolar onlari sok :1shok: etmek istiyorum
he bide türkiyeye gelipte alisveris yapip üzerime olmayan o kadar cok kiyafetim oluyor ki her geldigimde (cünki ben kitliktan ciktim ya ye ye ay sunuda ye bunu da tat)
bu sefer buna izin vermicem zayif gidecem 3 kilodan fazlada almam insallah
canım benim onlar seni o kadar çok özlemişlerdir ki kilolu olsan da hiç umursamazlar...ama şu andaki kilonda bile onları şok edeceğine emin olabilirsin...övgülere hazır ol...yerimseniben ne güzel gelişine de az kalmış...gerçi sana şu anda çok uzun geliyordur o süre...kilo alırım diye hiç korkma ayrıca o kadar bilinçli ve azimlisin ki 1 gr.bile almayacağına eminim senin...kaydirigubbakcemile3
selam arkadaslar bugun ben endokrınolojı bolumune gıdıp tam kan tahlıllerımı yaptırdım. sukur hıc bır saglık sorunum yokmus. troıt, karacıger enzımlerı, seker, kolesterol.. hersey normal sevıyede. dıyetısyene yonlendırdı benı. malesef dıyetısyende ızındeymıs. persembe gunu tekrar gıdecegım. dıyet programı ıcın. aslında kendı cabalarımla zaten bırseyler yapıyordum ama. bır lısteye adapte olmak ıyı gelecek bana.. bu arada bu sabah tartıldım. tam 65 kılo olmusum..sevındım yaa.. bugun cok dengesız beslendım ama. tahlıl olacagım ıcın hıcbırsey yemedım sabah. sonra bır pogaca, bır salatalık yedım gelınce taaaa 21 de tavuk yedım, bır ıkı dılım patates, yarım kase yogurt.. bu kadar...sızler neler yaptınız yıne yahu..ben hıcbırınızle gorusemıyorum yaa. hıc denk gelemıyoruz..
canım ne güzel herşeyin başı sağlıklı olmak...senin adına çok sevindim...zamanım olsa ben de senin yaptırdığın tahlillerden yaptırmak istiyorum ama izin almak problem...senağlama
canlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)
canım bu ne güzel bir haber...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tebrik ediyorum...:hooray: :hooray: :hooray: bir yandan da utandım...
fiumeciğim sana da çok geçmiş olsun canım...