Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:
Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir
Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .
Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3
ılk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .
O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .
Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .
O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .
Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mi

kız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .
Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .
O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .
ılk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .
Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .
:1closedeyes:
Ohh ohh iyi iyi. ılk görüşme için bence gayet iyi. Bende annesiyle tanışınca ilk 15 dakika yarım saat öle gülümsemiştim sürekli :)) Sonra bi ara istem dışı gülümsüyemedim ifadesiz kaldım. :))) Bir kaç kere daha görüştünüzmü birbirinize kaynarsınız iyice Allahın izniyle.