- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
saol canımcım
bu arada sen bilirsin edebiyat fak.ni bide köprüyü yaklaşık 2 ay önce köprüde araba bekliyordumyanımdada bir çocuk allahım aşık oldum sonra bir hafta sonra aynı gün yine gördüm sırada ring otobüslerine bindik bn oturdum oda ayakta kaldı (yazık)ama tam böyle tepemde duruyor yerde yoktu ilerleyemedi o kadar tatlıkiiiiiiii nese nerde incek die bakıyordum bi baktım edebiyatta indi hemde c kapısına doğru ilerledi hani ordada almanca bölümü warya nasıl sewindim anlatamam belki oda di edebiyattır (inş)işte çok az kaldı 4 ay sonra edebiyat fakültesinde olcam inş o zaman mezun olmadıysa tabi(ki almanca okuyupta mezun olmak çok zordur herhalde)onuda görcem o yüzdende zayıflamak istiyorum biraz çok heyecanlandım birden:asigim:
Ay kıyamam sanaa...
O binanın içinde bilimum dil edebiyatlar var.. Türkçe, ingilizce, fransca, almanca.. Herhangi biri olabilir. Aşağı kattada grafik ve Tarih bölümü vardı yanlış hatırlamıyosam... Ayyyyyyy bölümümü okulumu özledim yaa bak şimdi...
Yukarda özel yurtlarda kalıyordum bide ben.. Bu arada edebiyatta nizamiyeye kadar yürüyerek gider gelirdim sabahları spor baaabında..
Bir an önce hazırlığı bitir edebiyata gel valla.. Bi gün ziyarete gelirim seni bakarsın..
Ayyy okulum okulumm...
ya ben nie bi gram bile weremiyorum yaaa