- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
flycım, güncel resmim de yok zaten... su gözum iyilessin ..yeni resim cektıreyım.. bir yolunu bulcam... olmadı su facebooka ben de dalarım artık napayım....
bu arada o yediklerin mi cok senın Allah askına...
sabun da sen gibi...
kızlar 1300cal. cıvarı almanızı siddetle tavsıye edıyorum...
zaten yoksa kılo verilmiyor..tecrübeyle sabittir...
bir de spor yapıyorsanız eksi 300 cal. ühüüüüüü
bir de spor yap
Doğru canım ya aslında ama sürekli bişeyler yiyince kendimi çok yiyomuşum gibi hissediyorum.. Bide sürekli acıkıyorum sanki ayucuk gibi yiyorum sankim...
Selam kızlar.Bu gün 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım.Sonra alışveriş falan.Kolum kalkmıyor şu an,çok hantal ve sıkıcı hissediyorum kendimi.Ben de 61.3'de kaldım.Bir gıdım oynamıyor tartı.Bazen demorolize olup bırakıcam şu diyeti diyorum,sanki boşuna aç kalıyormuşum gibi geliyor.Gerçi ben de regl olucam,o yüzdendir herhalde bu ruh ve fiziki halim..Neyse....:bbo:
Ay canım kıyamam sana.. Bende regl öncesi kendimi çok kötü hissederim.. Herşeye ağlarım falan.. Sinir bi duygu.. Umarım çabuk geçer bu ruh hali canım yaa...
kızlar merhaba;
ben de bu gruba katılabilir miyim?
Katıldım bile.. Hoşgeldin..a.s.
doğruysa bu bende katılırım muzlu süte bayılırımmm:) sabah yapıp termosa koyarım ohhh :) 4 kilomu zayıflatıyomuş ya cidden??:uhm:
Canım sütle karıştırmiicakmışız. Bende heveslenmiştim muzlu süt diye ama sadece muz yicekmişiz sabahları.. Olsun ama oda güzel...:dance: