DERİNİMMM canım şükür kavuşturana:)kuzucum kaç kilosun bakayım sen?benim niye haberim yok?
tebrikler canımcım amaaa bi dur...60 olmadan ne senin ne de sabunumun yakasını bırakmam:):)
canım 60.5 olmuşum ama bu akşam annem öyle bir sofra hazrlamış ki yarın sabah ne çıkarım bilemiyorum...:çok üzgünüm: sen benim yakamı 55 olana kadar bırakma beneğimmm 60 beni kurtarmaz zaten boyum 1.60 :1hug:
İnanamıyorum sonunda bu topicte bende yazabilirim :dance: :dance: :dance:
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.
Hepimiz sağ salim fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz inşallah kaydirigubbakcemile5
canım aramıza hoşgeldin...inşallah en kısa sürede 50 li kiloları da görürsün burada motivasyon süper...
buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.
:roflol: :roflol: :roflol:
DERİNimmmm dün tarifini verdiğin mantar çorpasını yaptım . . .
Aman yarabbi o nasıl gösel bi nefaset o nasıl bi lezzet . . .
İnanabilicek misin bilemiyorum lakin ben çorbanın hepsini içtim :1shok: dün zaten 61 in şerefine iyice şımarmıştım dedim bu da kaymağı olsun . . .
Çorbanın altı yani o unlu soğanlı sütlü baz o kadar lezzet kattı ki sadece mantarla değil o baza hemen hemen her şey eklenebilir . . .
Mesela bu gün 1 çay bardağı nohutla düşünüyorum aynı çorbayı . . .
Teşekkürler derinciğim . . .
çorbanın o kadar lezzetli olmasının sebebi senin elinden çıkmış olmasıdır birtanem...afiyet olsun beğenmene sevindim...ben de dün akşam yapacağını yazınca merak etmiştim zaten beğenip beğenmediğini ...ben de daha ne çorbalar var yazarım sana...ama böyle çorbanın hepsini içeceksen olmaz...daha vereceğimiz kilolar var...kaydirigubbakcemile
bir de sabuncum anneme dün akşam dedim ki sabah kahvaltı hazırlama benim için ben muz yiyeceğim dedim...kahvaltıda 1 muz 1 kivi yerim diye düşünmüştüm...annem de tamam dedi...sabah bir kalktım annem çayımı doldurmuş bir sürü şey hazırlamış 1 adette muz getirmeyi unutmamış hazırladıklarının yanısıra...:roflol: :roflol: :roflol: