Kemik yapısı demekki tatlım yaa , ben iri kemikliyim , belki kilomun büyük bölümünü kemik yapım oluşturuyor. Yok valla şaka falan yapmıyorum.. 65 olabiliyim bi o zaman daha harika olucak.. Viktorya sikrıt bikini alıp deniz kenarında salına salına gezicem yeminle :) Dediğin kadar olduğuna da inanman fotonu görmeden , abartıyorsun bence..
Aynı boydaysak 58 senin için zayıf kategorisine girmene neden olabilecek bi kilo fiume. Bizim 62-63 olmamız yeterli.. Tabi insanın kendini rahat hissettiği bir kilo vardır sen o kiloda rahatsın belki de.. Elbisem aslında kilo saklamaya pek elverişli değildi streç ve 38 beden :) Beğenmene sevindim.. Benim aşk simidi bölgem var yanlardan aslında bel ince fotoda da belli sonra bi kum saati modeli gibi genişleme var :) basenlerim de azaldı bayaa aslında ama yok oldu denemez :) 36 beden benim için lisede kaldı istemiyorum da 38 kalsam yeter..
Yediklerinde boş kalori yok , yalnız ben diyet bisküvilere inanmıyorum çok , samimi değiller sanki üzerinde yazılan kalorilerde :) Onun yerine diet ekmek yemeyi tercih ediyorum , o da özlediğimde..
Bu arada kızlar Allah kısmet ederse ben seneye bebiş almak istiyorum , kilo vermeye çabalamamın en büyük etkisi de aslında bu.. Çünkü kilo vermeden hamile kalmaktan korkuyorum. Düşünsene 90 kilolarda doğuma gittiğimi , ne kadar riskli ayrıca bunun doğumdan sonra kalan kiloları verme derdi var..