kızlar merhaba kendimi tanıtıyım 1,68 boyunda elma modelinde fiziki olan ve ne yazıkkki tartıda geçen hafta 68,5 evet buçuk kısmını özelikle yazıyorum tam kısmını duyarsam hepten keçileri kaçırıcam herşey eşimin suçu 3 hafat durmadan bana köy ekmeği aldı hemde ekşi kokan sevdiklerimden gece demedim gündüz demedim yedim yedikçe şiştim yasakladım almıyo geçen cumatrtesiden beri şimdi gelelim gevezeliğin sonu nereye varacağa evet bende aranıza katılmak istiyorum ama şunu söyliyim aşırı hareketliyim ayaklarımda problemim olmasına rağmen biliyorum hareket spor değildir bütün kuralları biliyorum sadece gaza ihtiyacım var beni gazlayın streç film olayına gelince 9 sene önce keşfettiğim bir yoldu epey etkili bu pazar onunla bol bol su içerek başladım bol su devam akşam yemeğini kıstım ama kesmedim devam biraz daha az yiyorum öğünlerimi birden kesemem doğama aykırı şimdi tarih şu 20 mayıs saat 19:09 tartı hala 68,5 göstertiyo şaka gibi ama size söz beni gazlayın 1 ay içinde 3 kilo vericem yada 4 =)benide aranıza alırmısınız?
Hoşgeldin canımcığım . . .
anam sabun sende zayıflamaya çalışıyorsan ağzımı bile açmıycam artık ahanda sustum=(
ABBA kıs 2. fotoya ii bakın bacılar böbreklerin üzerinde bıngıl bıngıl . . .
Sabuncum simit falan kalmamış galeta gibi bayansın sen artık
Çok hoş tebrikler canım
Q teşekkürler birtaneciğim sen özellikle istemiştin aklımdaydı canımcığım bu arada dax markası sormuşsun markası dax canım . . . dax . . .
:1rolleyes:
renk renk değişiyor lakin saçının yumuşak olmasını istiyorsan mor renkli olanı almalısın . . .