• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazar günü Beşiktaş anadolunun pilavı var da, Nişanlım ordan mezun.. Belki oraya gidicez biz.. Dedim karşılaşırmıyız neyyy??kaydirigubbakcemile3

Malesef BEEEEENNNNN senağlama

bizimki cumartesi günü keşke aynı olsaydı buluşur bu topicteki hatunların dedikodularını yapardık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kimse alınmasın şaka şaka sırnaşık şey

hb arkadaşlar cümleten

arkadaşlar ben kilo verdim dedim ama basenlerim kalçam gitti ama göbek gitmedi onun içinde akşamları mekik çekmeye başladım

günaydın en güzel topiğin en güzel hatunları

nasılsınız bakeen??
bugün 5 yıl önce içine girebildiğim ve beden kısmında 36,8 yazan bir pantolonumu giydimm kaydirigubbakcemile4 yabancı bi marka kıbrıstan almıştım 36,8 ne demek bilmiyorum ama öyle yazıyo işte süprizzzzz dün öğlenki şiliğimden sonra akşama kadar hiç bişey yiyemedim akşamda 2 dilim karpuz 1 kk dan biraz büyük light peynir ve yarım dilim uno light yedim yerimseniben
sabahta 1 simit ve biraz light krem peynirle acı sos yedim her zamanki gibi.biliyorum 2 gündür simit olayını abarttım ama bugün sondu yarın yine eski düzenime geri döncem.
hoş bir simit 200 cal. o yüzdende çok suçlu hissetmiyorum kendimi şakkıdı

dün akşam 2 ayrı yemek denedim yine en light tarafından ve ikiside harika oldu.hemen tarif veriyorum.

mantar sote
1 paket mantarı iyiiice yıkıyoruz sonra 1 soğan ve 1 patatesi orta boyda doğruyoruz.2 yemek kaşığı kadar yağda soğanları kavuruyoruz sonra üzerine pataesleri atıp azıcık çeviriyoruz.sonra mantarları atıyoruz ve kesinlikle kapağını kapatmıyoruz.isteğe bağlı olarak bol pul biber ve karabiberle (karabiber mantara çok yakışıyo) karıştıryoruz ve azcık suyu kalana kadar pişiriyoruz ve afiyetle yiyoruz. gerçekten harika oldu kızlar dün bi kaşık tadına baktım bugün öğlen menümdede o var cokacimcoook

sonra aklıma dolapta lahanam olduğu aklıma geldi
lahanaları minik minik doğradım.sonra bollca tuzla ovdumki biraz yumuşasın.sonraa bolca suyla yıkadım onları ki tuzundan arınsın.sonra içine isteğe bağlı kadar havuç sarımsak ve maydonoz koydum.havuçları rendeledim.sonra bolca yoğurtla (tabiiki light) ve pulbiberle harmanladım hepsini valla çok değişik ve güzel oldu. şiddetle tavsiye olunuz cokacimcoook

bugün biraz çok işim var kasa defteriyle başım belada bankalarla tutturamıyorum :1no2: ve sırf bu para hesapları yüzünden mesleğimden nefret ediyorum bazen.
arada sırada okurum yine yazdıklarınızı.
çoook seviyorum hepinizi canlarımmm Şeniz Şeniz :asigim: Şeniz Şeniz

waaaaaaaw saracimdami başlamış 36 giymeye acep :sm_cool:
kolay gelsin canım anlamam ama gelip yardım edebilirim sana ama sende sonra benle pazara gelcen kaydirigubbakcemile3

Kanımca senin hiç bişeyin yok Mervecim..naniknanik

kaydirigubbakcemile3

olmazmı canım boy 1,68 kilo 56.6 daha 6.6 var senağlama

hb arkadaşlar cümleten

arkadaşlar ben kilo verdim dedim ama basenlerim kalçam gitti ama göbek gitmedi onun içinde akşamları mekik çekmeye başladım

canım malesef göbek eritmek çok zor benim popom küçülmek ne kelime nerdeyse tamamen içeri kaçtı kaydirigubbakcemile3
seksi falan değilim yani
popom yerine göbeğim çıkık bi tersim yani
bende mekikle eritmeye çalışıyorum

kızlar dün burada size gönderdiğim weight watchers listeme ve deneyimime dayanarak söylüyorum. canınız tatlı istediği zaman ya 3 tane kedidili bisküvi (1puan 3tanesi) yiyin (hiç yağ yok ama üzerinde çok az şeker var) ya da etiformun mısır patlağına reçel / nutella (bir tatlı kaşığı) sürüp yiyin. Hem nefsinzi köreltmiş oluyorsunuz hem de çok yağ almadan vicuda ihtiyacı olan şekeri veriyorsunuz.

nasılsınız bakeen??
bugün 5 yıl önce içine girebildiğim ve beden kısmında 36,8 yazan bir pantolonumu giydimm kaydirigubbakcemile4 yabancı bi marka kıbrıstan almıştım 36,8 ne demek bilmiyorum ama öyle yazıyo işte süprizzzzz dün öğlenki şiliğimden sonra akşama kadar hiç bişey yiyemedim akşamda 2 dilim karpuz 1 kk dan biraz büyük light peynir ve yarım dilim uno light yedim yerimseniben
sabahta 1 simit ve biraz light krem peynirle acı sos yedim her zamanki gibi.biliyorum 2 gündür simit olayını abarttım ama bugün sondu yarın yine eski düzenime geri döncem.

dün akşam 2 ayrı yemek denedim yine en light tarafından ve ikiside harika oldu.hemen tarif veriyorum.

mantar sote
1 paket mantarı iyiiice yıkıyoruz sonra 1 soğan ve 1 patatesi orta boyda doğruyoruz.2 yemek kaşığı kadar yağda soğanları kavuruyoruz sonra üzerine pataesleri atıp azıcık çeviriyoruz.sonra mantarları atıyoruz ve kesinlikle kapağını kapatmıyoruz.isteğe bağlı olarak bol pul biber ve karabiberle (karabiber mantara çok yakışıyo) karıştıryoruz ve azcık suyu kalana kadar pişiriyoruz ve afiyetle yiyoruz. gerçekten harika oldu kızlar dün bi kaşık tadına baktım bugün öğlen menümdede o var cokacimcoook

lahanaları minik minik doğradım.sonra bollca tuzla ovdumki biraz yumuşasın.sonraa bolca suyla yıkadım onları ki tuzundan arınsın.sonra içine isteğe bağlı kadar havuç sarımsak ve maydonoz koydum.havuçları rendeledim.sonra bolca yoğurtla (tabiiki light) ve pulbiberle harmanladım hepsini valla çok değişik ve güzel oldu. şiddetle tavsiye olunuz cokacimcoook

bugün biraz çok işim var kasa defteriyle başım belada bankalarla tutturamıyorum :1no2: ve sırf bu para hesapları yüzünden mesleğimden nefret ediyorum bazen.

Canım teşekkürler.. Ayrıca o eski kotların içine girmek ne büyük mutluluk... Süper tebrikler..

Kolay gelsin canım.. Benimde bugün çok işim var , ama canım istemiyooooo senağlama

hb flyyy

arkadaşlar ben geçen ay 5 kilo verdim dedimya hiç zorlanmadan sadece porsiyonları küçülterek abur cuburdan vazgeçerek ve akşam 7 den sonra bişey yemeyerek bide tatlı yemeyerek verdim ilk başlarda her dakika tartılıyordum nerdeyse çok çabuk vermeye başladım sonra dan yavaşladı kilo kaybım şu an sabit duruyor ama şu an tatlı kaçamaklarına başladım çok dikkat etmiyorum yani ama hep birlikte vermeye çalışırsak kiloları bu beni ateşler belki çünkü çok iradeliyim ve yemicem deyince yemiyorum bide kızlar ben bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden de ilerisini düşününce daha çok kilo vermek istiyorum

Tebrik ederim canım. En doğru şekilde vermişsin.. Burda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.. Motivasyon süperr..

nasılsınız bakeen??

mantar sote

valla tarifler süper canım,denicem ben de kaydirigubbakcemile4

Canım teşekkürler.. Ayrıca o eski kotların içine girmek ne büyük mutluluk... Süper tebrikler..

Kolay gelsin canım.. Benimde bugün çok işim var , ama canım istemiyooooo senağlama

Tebrik ederim canım. En doğru şekilde vermişsin.. Burda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.. Motivasyon süperr..

inşallah

kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım

Allah bana da o günleri göstericekmi acaba ??? Pazarda bulucan bence aradığını. Ya bazen okadar güzel şeyler oluyorki bazende hiç bişey olmuyor bulamıyorum. Ama sen bugün bulucan bence inş.

ya kıslar bişey sorucam genelde öğlen yemeğini geciştiriyo herkes kraker meyve falan
ben beceremiyorum bir değişiklik olsun diye ille çıkıyorum iş yerinden gerçi hafif yiyorum ama salata ya da sebze yemeği ama hata mı yapıyorum

bence sen sağlıklı olanı yapıyorsun.

nasılsınız bakeen??

mantar sote

ne güzel ya.sizden duydukça daha bi azim geliyo yahu...:nazar:

hb flyyy

arkadaşlar ben geçen ay 5 kilo verdim dedimya hiç zorlanmadan sadece porsiyonları küçülterek abur cuburdan vazgeçerek ve akşam 7 den sonra bişey yemeyerek bide tatlı yemeyerek verdim ilk başlarda her dakika tartılıyordum nerdeyse çok çabuk vermeye başladım sonra dan yavaşladı kilo kaybım şu an sabit duruyor ama şu an tatlı kaçamaklarına başladım çok dikkat etmiyorum yani ama hep birlikte vermeye çalışırsak kiloları bu beni ateşler belki çünkü çok iradeliyim ve yemicem deyince yemiyorum bide kızlar ben bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden de ilerisini düşününce daha çok kilo vermek istiyorum

Demekki durma dönemindesin şuan. Bu dönem geçtikten sonra yine normal kilo vermeye devam ediceksin.

hb arkadaşlar cümleten

Mekik çok işe yarıyor ama mekik çekmeden önce vücudunu ısıt. olduğun yerde koş, elini kolunu salla biraz dans et ondan sonra mekik çek ozaman işe yarıyor. Spora gdiyorum ordaki hocam öyle demişti.

canım bence iyi ya ayda 4 kilo idealmiş sen 1 kilo daha fazla vermişsin nolucak ya bence böyle devam et alkisalkisalkis

pürüssüz yüzlü saracima duyurulur. saracim gün gün çoğalıyoruz ne güzel ya kaydirigubbakcemile2

valla çok güzel canımcım bugün tam sayımı yapiim bakalım kaç kişi olmuşuz sositososito kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim :roflol:
benımgıbı basenlı olan arkadslar var mıııııııııııııı???????

bende birazcık popom olsun istiyorum ama hiiç yok alt taraf kibrit gibi üst taraf kalaslıktan yontulmaya başladı ama daha çok var off offf :delphin:

kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım

helal sana yafrummm alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
Canım geçmiş olsun sanada.. Valla kızlar dikkat edin ya.. Bi nazar boncuu takın oranıza buranıza...

Süper tebrikle canımcıım:hooray:

Saracım aynen öle bugün dikkat etme günü..
Elme yiyince çok acıkıyorum demişsin ya. Sana tavsiye elma yerken yanında biraz yoğurt ye. Ozaman inan bana bırak acıktırmayı baya baya doyuruyo.

bide onu deneyim bakalım ne olcek.elma çok faydalı bişey ama yiyemiyorum acıktırdığı için :bbo: galiba kalıtımsal halamda elma yedikten sonra illa üstüne bi parça ekmek yer acıktım diye delikafadulden

çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun

ne oluyo topiğimizeee allah allah yawww nazar boncuğu takın bi yerlerinize ben boynumdan hiç çıkarmıyorum valla.tek batıl inancım nazar ama ondanda çok çekiyorum.gözlerimde renkli birinin gözü kaldımı bişeyimde hemen gözlerim şişer arpacık çıkar senağlama maşşallah hepimie maşaallaaahhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Allah bana da o günleri göstericekmi acaba ??? Pazarda bulucan bence aradığını. Ya bazen okadar güzel şeyler oluyorki bazende hiç bişey olmuyor bulamıyorum. Ama sen bugün bulucan bence inş.

bence sen sağlıklı olanı yapıyorsun.

ne güzel ya.sizden duydukça daha bi azim geliyo yahu...:nazar:

Demekki durma dönemindesin şuan. Bu dönem geçtikten sonra yine normal kilo vermeye devam ediceksin.

Mekik çok işe yarıyor ama mekik çekmeden önce vücudunu ısıt. olduğun yerde koş, elini kolunu salla biraz dans et ondan sonra mekik çek ozaman işe yarıyor. Spora gdiyorum ordaki hocam öyle demişti.

çok sağol sonra yine hızlancak demekki :1hug:

fiume 1.72m. 65 kg 58kg
sara 1.74 cm 64 kg 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg
lunapiena 1,64cm 60,5kg 56kg
Sabun 1,68 cm 61,5 kg 58 kg
evlibarkli 1,68 cm 56,6 kg 50 kg
duyguege 1,68 cm 63 kg 59 kg
ayse&serkan 1,66 cm 59 kg 50 kg
durcheinander 1,68 cm 62,4 kg 57 kg
nisaaa 1,65 cm 62,3kg 57 kg
flyyy 1,68 cm 61 kg 54 kg
fibula 1,60 cm 64 kg 54 kg
iipekk 1,65 cm 68 kg 60 kg
pirlanta_a 1,65 cm 63,5 kg 55 kg
latinsugar 1,65 cm 65,5 kg 55 kg
_birtane_ 1,73 cm 64,1 kg 59 kg
CASMİN 1,68 cm 68,5 kg 62 kg
ecemim 160 cm 66 kg 58 kg
mermaid 1,61 cm 62 kg 55 kg
BEBEĞİMİZ 1,65 cm 67 kg 60 kg

kaydirigubbakcemile4
a.s.:nazar:a.s.

inşallah bulurum canım havalarda bi acayip ya uzun kul mu giymem lazım yarın ya karar veremedim.cicişim şöyle düşün ben senden çok daha önce başladım rejime bide sen çok sıkılaştın ben spora daha yeni başladım yeni sıkılaşıyorum

valla çok güzel canımcım bugün tam sayımı yapiim bakalım kaç kişi olmuşuz sositososito kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim :roflol:

ne oluyo topiğimizeee allah allah yawww nazar boncuğu takın bi yerlerinize ben boynumdan hiç çıkarmıyorum valla.tek batıl inancım nazar ama ondanda çok çekiyorum.gözlerimde renkli birinin gözü kaldımı bişeyimde hemen gözlerim şişer arpacık çıkar senağlama maşşallah hepimie maşaallaaahhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

aman da aman muhtarımızsın sen biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tüm oylar saraya
ben çıkıyorum kızlar pazara gidiyorum kartal pazarında pek bişey olmuyor ama bulana kadar gelmek yok
gelir gelmez size yazıcam,tabi daha kuaför faslım var ...
en güzel ben olmalıyım dimi kızlar çünkü ben bu topictenim :sm_cool: :enbuyukkk:

inşallah bulurum canım havalarda bi acayip ya uzun kul mu giymem lazım yarın ya karar veremedim.cicişim şöyle düşün ben senden çok daha önce başladım rejime bide sen çok sıkılaştın ben spora daha yeni başladım yeni sıkılaşıyorum

aman da aman muhtarımızsın sen biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tüm oylar saraya
ben çıkıyorum kızlar pazara gidiyorum kartal pazarında pek bişey olmuyor ama bulana kadar gelmek yok
gelir gelmez size yazıcam,tabi daha kuaför faslım var ...
en güzel ben olmalıyım dimi kızlar çünkü ben bu topictenim :sm_cool: :enbuyukkk:

tabiiki en güzel olucaksın:) bi de eğer pazarda bişey bulamazsan istasyona bak

waaaaaaaw saracimdami başlamış 36 giymeye acep :sm_cool:
kolay gelsin canım anlamam ama gelip yardım edebilirim sana ama sende sonra benle pazara gelcen kaydirigubbakcemile3

valla bayılırım pazar gezmeye hele bide salı pazarı veya sosyete pazarı olursa değme keyfime hiiiç yoruldum demem sabahtan akşama kadar bütün tezgahları gezebilirim off istanbul offf :delphin:

olmazmı canım boy 1,68 kilo 56.6 daha 6.6 var senağlama

kot olda yine iyi kotlar bi süre sonra esniyo kumaş pantolon bugün giydiğiiimmmm süprizzzzz

aynen ya bide o gitse

biraz zor gidiyo ama gidecek canım benim.biraz daha sabur ben 42 den 38 e düştüysem göbekte herşey olur valla :dance: bugün yeni saç sitilimi ve göbek popo kombinesi vücudumun resmini çekcem bekleyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3

Back
X