- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
merhaba kaderdaşlarımkaydirigubbakcemile2
gayet güzel geçen bir günümü az önce yine mahvettimsüper hafif bir kahvaltı ölçülü ara öğün ve şahane az kalorili bol lezzetli bir öğle yemeğinin ardından bir koca paket çikolata yedim en büyüğündensenağlamasenağlama bilirsiniz önce aman bi parça alayım diye açtım sonra bir daha bir daha yarıya gelince hadi bitsin dedim
benim gibi çikolata tiryakisi için çok değil ama şimdi yememem lazım be yaaa bu kadar
aman neyse akşam sadece salata yiyeyim bari:ecrin_bebek:
aslında zaten önemli olan da bu şekilde kendi isteğimiz doğrultusunda kendimize ve vücudumuzun ihtiyacına göre beslenmek..ben zamanında o kadar çok şok diyetler yaptım ki..bir haftada üç dört kilo verdiğim oldu ama noluyo, diyeti bırakıp da normal hayata dönünce pofffff bütün kilolar fazlasıyla geri-tatlicadiarzu- o dönemdeki çekilen psikolojik yıpranmalar da çabası...
kendimizi diyette gibi görmeyelim..canımızın istediği herşeyden ama ölçülü yiyelim..azar azar verelim ki geri gelmesin kilocuklaralkisalkisalkis (bilmişlik taslıyomuşum gibi gelmesin sakın şakkıdıtecrübe konuşuyor) sevgiler...
evet canım afiyet olsun.. Yarın da dikkat edersin olur biter..hihoyyyt
aman neyse akşam sadece salata yiyeyim bari:ecrin_bebek: