60-69 TOPİĞİ HEDEFLERİ
![]()
Ya ben bu gisele gibi nasıl ne zaman olucam ya :uhm:
canım benim yaa görmemişimbu arada 55 lere düştüm sadece 1 kişi umursadı beni
![]()
canım teşekkürederim en güzel günler dedikleri bunlar galiba kaydirigubbakcemile3 nişanlımında bi eli açıldı sorma bikinimi o aldı bide akşam eve dönüyodum aradı telle beğendiğin spor ayakkabıyı aldım dedi :asigim: canım yaaay ne güzel bi heyecan senin için yaaa allahım ömür boyu daim etsin bu mutluluğu canımmm :Saruboceq: :asigim:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zayıflayan zayıflayana bende istiyorum yaaa.bende regl olmayı beceremeyince şiştikçe şişyorum kötükedihüso
en son alıntı yapa basıyosun canımcım...a.s.
oo maşallah benimde öyle koca koca kalçam ve basenlerim var.senağlama
kızlar bugün tartıda sabah 60 gösterdim.yanlışmı olduki .nasıl şaşırdım:1shok: ben yinede çok ümitlenmeyeceğim.kilomu 61 kabul ediyorum.zayıflamışım 1 kilo daha.alkisalkisalkis
canım senide tebreik ederim bende görecemmi bigün 60larısenağlamagözün aydın tatlım.allah mutluluğunuzu daim etsin.o göbeğide sen bu azimle yok edersin dert etme.
bir önceki mesajda günaydın demeyi unutmuşun.günaydın güzeller.a.s.a.s.
canım zate düğüne kadar 55 olmam zor bu gidişle ama 60olsamda süper olur herhalde bi 5kilocuk vermeyi başarırımm:1hug:
cicişim internetten çalıyorum :1ninca:
ay ne kadar heycanlı yaaaaa, hele balayı ayrı bir heycan cicişim balayında zaten çok yiyceksin oralarda bikinili hatunları görüp kendini rahatsız hissermemen için şimdiden biraz kısman lazım.60 kiloya gel sahillerin tozunu attır bence
![]()
insan duraklama noktasına gelinde birden iki kilo veriyorrrrrr
tebrik ederim cicişşşş alkisalkisalkis
Çok heycan varmı heycan hihoyyyt Hayırlısı olur inşallah. Allah utandırmasın. Esracığım sen telafi edersin merak etme.
off hemide ne heyecan var tatlım sorma ama okadar güzelki bu heyecan Allahım en yakın zamanda sanada nasip etsin :1hug:
NOT: (dedikodu): kayınvalideciğim hiçbişeye onu götürmiyoruz diye gücenmişşşş kaydirigubbakcemile3 karışamadı ya hiçbişiyime :jeyyar::jeyyar: imza kötü gelin esra kaydirigubbakcemile3
tabiki ayıp olmasın diye birini bıraktım diğerlerini annene geri yolla dedim nişanlıma