bugün vaktin varsa yürüyüş spor yap birazda hafif ye telefi edersin bence.
güzel yöntemmiş. benimde ilk kilolarımı takmama erkek arkadaşım vesile olmuştu iyikide olmuş... gerçi o biraz pişman şimdi ben zayıfladıkça o şişiyor. o da rejime giricekmiş ama inanmam.
ben gerçek anlamda dikkat etsem gerçekten haftada iki kilo kesin veririm. ama kaçamaklarım oluyo hep iyi gene kilo almıyorum bu aralar. fitness yapıyorum ama ağırlıksız bide yürüyorum işte canım fırsat bulursam. bugün akşam yatmadan önce yine spor yapmaya başlıcam artık reglim bitti sorunum kalmadı. oohhh yarında cumartesi. çok seviyorum yahu şu cumaları.
ohh canım regl de bitmiş dikkat edersin verirsin ne güzel işte ya
benim eşimde beni kıskandı boyu benden 4 cm uzun 71 kilo yani normal ama o rejim yaptıkça kıskanıyorum :asigim:
lahana cayına devam ıkıncı pakete basladım bırakırmıym hem ıgrenc deıl tadı hemde kılo verdırıo...rutin bı hale getırıp dıyetten sora bıle devam etmk ıstıyorum ona kılo korumak için yane,hıı bıde basenelrımı duvara vurma ıslemınede basladım ben :roflol:
ben nane-limon , ıhlamur falan o bitki çaylarından hiç içemem direk kusuyorum çok istiyorum ama içemiyorum ya :1ninca:
oooofffff offfffff ne olcak benim bu halim hiç 57 yi göremiycem bu gidişle:roflol: