yuhh diyorum başkada bişey demiyorum ya. resmen insanlarla alay ediyorlar. sömürdükçe sömürüyorlar. cidden bukadar olmaz yaa. kriz bahane. bu durumlarda zenginler zengin fakirler fakir oluyor. mesela ocak ayında normal zam yapılmadı bizede kriz yüzünden güya ama yeni iş yeri aldı patronumuz, arabasını değiştirdi, ikincimi üçüncümü yazlığını aldı fakat 50 lira zam yapamıyor. Haram olsun... vergi geçim indiriminide vermiyor...
yazık ya valla yazık 300 lira ne demek ya. dalgamı geçiyo bunlar. hemde sigortasız... of off Allah yardım etsin...
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso işte bunlar böyle zengin oluyo böyle patron oluyo hak yiye yiye.
canım sorma ne desek boş biz ünileri bitirelim bunlar bizi sömürsün neymiş kriz varmış ama tatil köyü beğenmeye gelince yok şurası olsun sibel can çıkıyo yok oranın yemekleri ii değil bana gelince kriz var napalım işe ihtiyacım olmasaydı çalışmazdım zate bide dediğim gibi tecrübe oluyo cvye yazabiliyosun. zammına çok sevindim canım iyi günlerde harca :)
amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: